Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 3-0 ΤΕΛΙΚΟ: Τριάρα στο… χαλαρό! Εμφάνιση πρωταθλητή στην Τούμπα

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 3-0 ΤΕΛΙΚΟ: Τριάρα στο… χαλαρό! Εμφάνιση πρωταθλητή στην Τούμπα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε σε “περίπατο” το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για τη 17η αγωνιστική της Superleague και με το τελικό 3-0 έκανε ένα ακόμη “βήμα” προς τον τίτλο του πρωταθλητή, αυξάνοντας τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό στο +8.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μία ακόμη νίκη στην Τούμπα και παραμένει το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο στη Sueprleague, παραμένοντας στην κορυφή με 8 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό, μετά το 3-0 επί του Πανιωνίου.

Η γκολάρα του Μπίσεσβαρ και η αποβολή του Μακρύλλου έκριναν από νωρίς το ματς, με τον Βιεϊρίνια να βάζει το “κερασάκι στην τούρτα”, πριν κάνει και ένα γκολ… δώρο στον Σάκχοφ, ο Μανοΐλοβιτς στο δεύτερο ημίχρονο.

Παρακολουθήστε LIVE το ΠΑΟΚ – Πανιώνιος από το newsit.gr

 


Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη νέα χρονιά με ήττα στο Κύπελλο Ελλάδας, κόντρα στην Παναχαϊκή, αλλά στο πρωτάθλημα έφυγε με σημαντικό διπλό από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης, γεγονός που περιόρισε τις αμφιβολίες για τη δυναμικότητα της ομάδας, από την αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Πανιώνιο έκανε… ποδαρικό στο 2019, με την ισοπαλία 1-1 στην Κρήτη επί του ΟΦΗ και πλέον θα αναζητήσει την επιστροφή τους στις νίκες, ώστε να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητές του για την είσοδο στην πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις