Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ταξίδι… αγάπης! Οπαδοί περίμεναν το πούλμαν – “Πονάνε τα μυαλά μας” video

ΠΑΟΚ: Ταξίδι… αγάπης! Οπαδοί περίμεναν το πούλμαν – “Πονάνε τα μυαλά μας” video
ΦΩΤΟ twitter

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί την Κυριακή στην έδρα της ΑΕΛ χωρίς την οργανωμένη – μεμονωμένη στήριξη των οπαδών του. Οι φίλοι του “δικέφαλου του Βορρά” όμως γνωρίζουν σε αυτή την αναμέτρηση η ομάδα τους “κλειδώσει” και μαθηματικά το πρωτάθλημα και θέλουν να σταθούν δίπλα της με το… δικό τους τρόπο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε από το “Μακεδονία Παλάς” το απόγευμα του Σαββάτου (13.04.2019) με προορισμό την Λάρισα, εκεί όπου ο “δικέφαλος του Βορρά” μπορεί την Κυριακή να… σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή.

ΠΑΟΚ: Με πολλά προβλήματα στη Λάρισα! Η «ασπρόμαυρη» αποστολή.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει τη στήριξη των φίλων του στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ, μετά από εντολή του Γιώργου Βασιλειάδη, υπό τον φόβο επεισοδίων. Οι φίλοι της ομάδας όμως… δεν μπορούν να περιμένουν (σ.σ. το έκαναν άλλωστε 34 χρόνια) και θέλουν να στηρίξουν τους παίκτες του Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Άσχημα νέα και για Ελ Καντουρί!

Το ταξίδι του “δικέφαλου του Βορρά” πραγματοποιήθηκε μετ΄εμποδίων καθώς υπήρχε… μπλόκο από οπαδούς του ΠΑΟΚ λίγο μετά την Κατερίνη. Οι φίλοι των Θεσσαλονικέων περίμεναν την αποστολή της ομάδας, άπλωσαν πανό σε μια γέφυρα και “αποθέωσαν” τους “ασπρόμαυρους”.

ΠΑΟΚάρα τρέλανέ μας, τα μυαλά μας πονάνε” έγραφε το πανό που έβαλαν στη γέφυρα Κορινού

Πληροφορίες: lamianow.gr

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις