Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 1-2 ΤΕΛΙΚΟ: Πέρασαν και από τους “Ζωσιμάδες” οι Πειραιώτες!

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 1-2 ΤΕΛΙΚΟ: Πέρασαν και από τους “Ζωσιμάδες” οι Πειραιώτες!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να “κυνηγάει” τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της Superleague, καθώς πέρασε και από τους “Ζωσιμάδες”, επικρατώντας με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, χάρη σε γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και ενώ είχαν προηγηθεί δύο αυτογκόλ, ένα για κάθε ομάδα.

Για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός έκανε διπλό στα Γιάννενα και με τη νίκη 2-1 επί του ΠΑΣ, παρέμεινε στο κατόπι του ΠΑΟΚ για την κορυφή της Superleague.

Ο Σκόνδρας με αυτογκόλ μετά από προσπάθεια του Φορτούνη, έκανε το 0-1, με τον Βούκοβιτς να πετυχαίνει ένα ακόμη αυτογκόλ για το 1-1 λίγο αργότερα. Το τελικό 1-2 έγραψε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με καρφωτή κεφαλιά στο 37ο λεπτό του ματς.

Παρακολουθήστε LIVE το ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός από το newsit.gr

 


Χωρίς νέα προβλήματα ταξίδεψε στα Γιάννενα ο Ολυμπιακός, αφού εκτός έμεινε και πάλι ο Καμαρά που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, καθώς και οι Τσιμίκας, Μεριά και Σολδάνο, με τον τελευταίο να κρίνεται ξανά ανέτοιμος από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για τη 2η αγωνιστική της Supelreague, οι Πειραιώτες είχαν “διαλύσει” τον “Άγιαξ της Ηπείρου” με σκορ 5-0 και πέντε διαφορετικούς σκόρερ (Ομάρ, Φορτούνης, Ποντένσε, Γκερέρο, Μεριά).

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις