Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

“Ρουκέτα” ο Κριστιάνο Ρονάλντο! “Ξελάσπωσε” την Γιουβέντους – video

“Ρουκέτα” ο Κριστιάνο Ρονάλντο! “Ξελάσπωσε” την Γιουβέντους – video
ΦΩΤΟ Reuters

Αφού ξεπέρασε την αρχική… δύσκολη περίοδο της προσαρμογής, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θυμίζει πλέον τον παλιό καλό εαυτό του. Ο Πορτογάλος πέτυχε και τα δυο γκολ της ανατροπής της Γιουβέντους στην έδρα της Έμπολι (2-1), με το δεύτερο να είναι ένα τρομερό μακρινό σουτ!

Επιστροφή στις νίκες για την Γιουβέντους στο ιταλικό πρωτάθλημα με.. υπογραφή Κριστιάνο Ρονάλντο. Η “βέκια σινιόρα” δυσκολεύτηκε στην έδρα της Έμπολι, αλλά έφυγε τελικά με το “τρίποντο” και.. έκλεισε τα στόματα όσων έσπευσαν να την αμφισβητήσουν.

Κάτι τέτοιο κάνει πλέον και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος έχει αφήσει… πίσω το κακό του ξεκίνημα στην Serie Α και με δυο γκολ “έφτιαξε” την ανατροπή των πρωταθλητών.

Η Έμπολι κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Καπούτο στο 28′, βάζοντας τους Γιουβεντίνους με την πλάτη στον τοίχο. Στην επανάληψη όμως το γήπεδο.. έγειρα. Στο 54′ ο Ντιμπάλα κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κριστιάνο Ρονάλντο για την ισοφάριση.

Στο 70′ όμως ο Πορτογάλος μας άφησε με το στόμα ανοικτό. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπιασε μια “ρουκέτα” μακρυά από την αντίπαλη μεγάλη περιοχή και έστειλε τη μπάλα στο δεξί “Γ” της εστίας του Προβεντέλ για το τελικό 2-1.

Η γκολάρα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις