Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σάλος με το “φέρετρο” για Ινσίνιε! Έξαλλοι στη Νάπολη με παίκτες της Γιουβέντους [pics]

Νάπολη
ΦΩΤΟ twitter

Δύο αναρτήσεις παικτών της Γιουβέντους, έχουν δημιουργήσει σάλο στην Ιταλία, αφού ο Ντάγκλας Κόστα “ανέβασε” ένα… φέρετρο που είχαν φτιάξει οπαδοί για τον Ινσίνιε και ο Πιάνιτς μία εικόνα από την κερκίδα με υβριστικό πανό για τη Νάπολη. Απαιτούν τιμωρίες οι Ναπολιτάνοι.

Η “μάχη” μεταξύ της Νάπολη και της Γιουβέντους συνεχίζεται και εκτός γηπέδων, με τους παίκτες της πρωταθλήτριας Βέκια Σινιόρα να ρίχνουν “λάδι στη φωτιά”, μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, οι αναρτήσεις των Ντάγκλας Κόστα και Πιάνιτς, έχουν εξοργίσει τους Ναπολιτάνους, που εξέδωσαν και ανακοίνωση, απαιτώντας την τιμωρία των δύο παικτών.

Κι αυτό γιατί ο μεν Βραζιλιάνος “ανέβασε” μία φωτογραφία με οπαδούς της Γιουβέντους να κρατούν ένα “φέρετρο” με το όνομα του ποδοσφαιριστή της Νάπολη, Λορέντσο Ινσίνιε, ενώ ο Πιάνιτς μία άλλη φωτογραφία από την εξέδρα, με πανό που έγραφε “Νάπολη σκ@τ@”.

https://twitter.com/NaplesAndNapoli/status/997970926066126849

Οι οπαδοί της Γιουβέντους πάντως, “απάντησαν” με… κατακλυσμό από νέες αναρτήσεις, που δείχνουν αντίστοιχες φωτογραφίες από την πλευρά των φίλων της Νάπολη, οι οποίοι ειδικά στη μεταγραφή του Ιγκουαΐν, είχαν “προχωρήσει” σε κάποιες ακραίες εκδηλώσεις.

https://twitter.com/Javo_arl/status/998215004326330368

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις