Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Σόκαρε τη Ρώμη η Ιντερ! Με τρομερή ανατροπή “έκλεψε” το Champions League [vids]

Ίντερ
ΦΩΤΟ Reuters

Σε μία ματσάρα που είχε 5 γκολ, πέναλτι, αποβολή και σούπερ ανατροπή στο τέλος, η Ίντερ ήταν αυτή που έκανε την έκπληξη και με “βαρβάτο” διπλό στη Ρώμη, “έπιασε” τη Λάτσιο στην 4η θέση της Serie A και της… έκλεψε το “εισιτήριο” για το Champions League. Ο Μανωλάς “χάρισε” τη νίκη στη Ρόμα.

Με ένα σπουδαίο παιχνίδι ολοκληρώθηκε η φετινή Serie A, αφού η Ίντερ κέρδισε στην τελευταία αγωνιστική με 3-2 τη Λάτσιο μέσα στη Ρώμη και της πήρε στην ισοβαθμία την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League, της επόμενης περιόδου.

Οι Λατσιάλι προηγήθηκαν δύο φορές, στο 9′ με το αυτογκόλ του Ίβαν Πέρισιτς και στο 41′ με τον Φελίπε Άντερσον, αλλά οι Μιλανέζοι απάντησαν στο 29′ με τον Ντανίλο Ντ’Αμπρόζιο και με πέναλτι του Μάουρο Ικάρντι στο 78′. Με τους γηπεδούχους να μένουν όμως και με 10 παίκτες στο 79ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Σέναντ Λούλιτ, η Ίντερ είχε την ευκαιρία για μία ολική ανατροπή. Και την πέτυχε στο 81′ με κεφαλιά ο Ματίας Βεσίνο, “κλέβοντας” από τη Λάτσιο το τελευταίο “εισιτήριο” για τα… αστέρια του Champions League.

https://twitter.com/btsportfootball/status/998303342236385280

https://twitter.com/gullyburrows/status/998306353033678848

Στο άλλο ματς της βραδιάς, ο Κώστας Μανωλάς ήταν ο πρωταγωνιστής για τη Ρόμα κόντρα στη Σασουόλο, αφού από δική του εξαιρετική προσπάθεια, ο Πέγκολο “έγραψε” το τελικό 0-1.

Οι συνθέσεις στα δύο ματς

Λάτσιο: Στρακόσα, Μάρουσιτς, Λουίζ Φελίπε, Ντε Φράι (84′ Νανί), Ράντου (77′ Μπάστος), Λούλιτς, Λούκας Λέιβα, Μούρτζα, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Φελίπε Άντερσον, Ιμόμπιλε (75′ Ζορντάν Λουκακού).

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ζοάο Κανσέλο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ντ’Αμπρόζιο (81′ Ρανόκια), Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Ραφίνια (68′ Καραμό), Καντρέβα (61′ Έντερ), Πέρισιτς, Ικάρντι.

Σασουόλο: Πέγκολο, Ατζαπόνγκ, Λέμος, Ατσέρμπι, Πελούζο (59′ Λέτσχερτ), Ροζέριο, Μανιανέλι, Μισιρόλι (85′ Μπιοντίνι), Ντάνκαν, Μπεράρντι (73′ Μπαμπακάρ), Πολιτάνο.

Ρόμα: Σκορούπσκι, Φλορέντσι (76′ Καπραντόσι), Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροβ, Γκοναλόν, Πελεγκρίνι, Στρόουτμαν, Σικ (72′ Ελ Σααραουί), Περότι (80′ Ζέρσον), Τζέκο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις