Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Σταματά την προπονητική ο Μαλεζάνι – “Δεν νομίζω να προπονήσω ξανά ομάδα”

Σταματά την προπονητική ο Μαλεζάνι – “Δεν νομίζω να προπονήσω ξανά ομάδα”
ΦΩΤΟ intime

Κοντά στην οριστική αποχώρηση από το ποδόσφαιρο βρίσκεται ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μαλεζάνι, ο οποίος δήλωσε πως δύσκολα θα κάτσε ξανά στον πάγκο κάποιας ομάδας.

Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, που εργάστηκε στον Παναθηναϊκό στις αρχές της περασμένης δεκαετίας και είχε μεγάλες επιτυχίες με την Πάρμα τη δεκαετία του 90′, ουσιαστικά ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το ποδόσφαιρο. 

Ο Ιταλός τεχνικός μιλώντας στην “Corriere dello Sport” εξέφρασε την πεποίθηση πως ακόμα θα μπορούσε να προπονεί, αλλά ο κόσμος πια τον έχει ξεχάσει όπως είπε με απογοήτευση. Συγκεκριμένα ο Μαλεζάνι δήλωσε: 

“Ο κόσμος του ποδοσφαίρου με λογίζει ως πρώην προπονητή και δεν νομίζω να προπονήσω ξανά ομάδα. Είμαι ακόμα ζωντανός και οι ιδέες μου για το ποδόσφαιρο ειναι ακόμα πρωτοποριακές. Θα μπορούσα να προπονήσω ακόμα μία ομάδα, αλλά δεν θέλω γιατί ο κόσμος με έχει ξεχάσει. Λατρεύω το επάγγεμα αυτό και θεωρώ ότι είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο, αλλά τώρα πλέον τα χρόνια έχουν περάσει, με αποτέλεσμα να με ξεχάσει ο κόσμος”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις