Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Αδιανόητη φρίκη για 13χρονο κορίτσι με αναπηρία! 50χρονος ασέλγησε σε βάρος του

Αδιανόητη φρίκη για 13χρονο κορίτσι με αναπηρία! 50χρονος ασέλγησε σε βάρος του

Μια σοκαριστική υπόθεση έρχεται το φως και αφορά στην ασέλγεια 50χρονου σε 13χρονο κοριτσάκι με κινητικά προβλήματα. Όλα έγιναν μέσα στο σπίτι του κοριτσιού στην Ηλιούπολη το περασμένο Σάββατο (11.01.2020).

Ο 50χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια στο 13χρονο κορίτσι θεωρείται, σύμφωνα με την αστυνομία, πρόσωπο του φιλικού περιβάλλοντος της οικογένεια και επισκέφτηκε το σπίτι της οικογένειας με τη σύζυγό του το περασμένο Σάββατο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, ο 50χρονος βρέθηκε στο δωμάτιο του ανήλικου κοριτσιού και ασέλγησε σε βάρος του. Το παιδί αντέδρασε και τότε στο δωμάτιο μπήκε ο πατέρας του, που σταμάτησε τον 50χρονο και κάλεσε την αστυνομία.

Άνδρες της αστυνομίας που έφτασαν στο σπίτι, συνέλαβαν τον 50χρονο και τον οδήγησαν στο τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες (12.01.2020) σε ανακριτή και εισαγγελέα. Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Κατηγορείται για κατάχρηση ανικάνων σε ασέλγεια (κακούργημα) και γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις