Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Άγιοι Θεόδωροι: Σε καταυλισμό ψάχνουν τους δράστες της δολοφονίας της 77χρονης

Άγιοι Θεόδωροι: Σε καταυλισμό ψάχνουν τους δράστες της δολοφονίας της 77χρονης

Σφίγγει ο κλοιός για τους δράστες της δολοφονίας της 77χρονης στους Αγίους Θεοδώρους.
Την έρευνα για τον εντοπισμό τους πραγματοποιούν αποκλειστικά αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής.
Κλιμάκιο πραγματοποιεί έρευνες κάτω από άκρα μυστικότητα σε καταυλισμό.
Ένα από τα τρία αυτοκίνητα που κατασχέθηκαν συγκεντρώνει όλες τις πιθανότητες να πρόκειται για το αυτοκίνητο των δραστών.

Σε συγκεκριμένο καταυλισμό στην κεντρική Πελοπόννησο έχουν επεκταθεί πλέον οι έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων της άτυχης 77χρονης στους Αγίους Θεοδώρους, την οποία παρέσυραν με το αυτοκίνητο τους το περασμένο Σάββατο, έπειτα από την αποτυχημένη προσπάθεια τους να της αρπάξουν μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από τις άκαρπες έρευνες σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή των Μεγάρων, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που από σήμερα ανέλαβαν εξ’ ολοκλήρου τις έρευνες για τον εντοπισμό των αδίστακτων δολοφόνων, κατάφεραν να αλιεύσουν μια σημαντική πληροφορία.

Οι δυο κακοποιοί, αμέσως μετά την δολοφονία της άτυχης ηλικιωμένης και μάλιστα μπροστά στα μάτια των παιδιών της και του συζύγου της, διέφυγαν προς τον καταυλισμό Ρομά στο Βλυχό Μεγάρων, όπου και φέρεται να διέμεναν το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με την πληροφορία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το έγκλημα και άκουσαν οι δυο αδίστακτοι δολοφόνοι στις ειδήσεις, πως οι Αρχές γνωρίζουν την μάρκα και τον τύπο του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, το εγκατέλειψαν στον καταυλισμό και διέφυγαν με κατεύθυνση την Πελοπόννησο και ίσως να βρήκαν καταφύγιο σε άλλο καταυλισμό σε Νομό τις κεντρικής Πελοποννήσου.

Κλιμάκιο ερευνητών της Ασφάλειας ταξίδεψε σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή, όπου και πραγματοποιεί έρευνες κάτω από άκρα μυστικότητα, παρακολουθώντας διακριτικά τον καταυλισμό.

Click4more: “Γνώριμος” ο ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 77χρονης!

Στο μεταξύ ένα από τα τρία αυτοκίνητα που κατάσχεσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, συγκεντρώνει πλέον όλες τις πιθανότητες να πρόκειται για το αυτοκίνητο των δραστών, καθώς φέρει ίχνη προσκρούσεις στον προφυλακτήρα.

Μάλιστα κάποιες πληροφορίες, που όμως ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι ειδικοί των εργαστηρίων ανίχνευσαν γενετικό υλικό στον προφυλακτήρα και πλέον αναμένεται το εργαστήριο DNA τις ΕΛ.ΑΣ να πραγματοποιήσει την ανάλυση και να γίνει σύγκριση με γενετικό υλικό των παιδιών της άτυχης γυναίκας, ώστε να πιστοποιηθεί πλέον και με τρόπο επίσημο πως πρόκειται για το αυτοκίνητο των δραστών.

Άλλωστε οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει σε δυο συγκεκριμένους υπόπτους, έναν 35χρονο κι έναν 30χρονο, σεσημασμένοι και οι δυο για ληστείες κλοπές και ναρκωτικά.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις