Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αμπελόκηποι: Στον εισαγγελέα η δικογραφία για τον ξυλοδαρμό 11χρονου μαθητή από… νταή πατέρα!

Αμπελόκηποι: Στον εισαγγελέα η δικογραφία για τον ξυλοδαρμό 11χρονου μαθητή από… νταή πατέρα!
intime (αρχείο)

Στον Εισαγγελέα θα διαβιβαστεί η δικογραφία που σχημάτισε το Α/Τ Αμπελοκήπων για έναν 52χρονο πατέρα μαθήτριας του Δημοτικού, οποίος ξυλοκόπησε αλλοδαπό συμμαθητή του παιδιού του, διότι νωρίτερα είχαν τσακωθεί.

Ο 52χρονος νταής εμφανίστηκε σε Δημοτικό των Αμπελοκήπων και ξυλοκόπησε μπροστά στα μάτια ανήλικων μαθητών αλλά και εκπαιδευτικών, ένα 11χρονο αγόρι από τις Φιλιππίνες, διότι την προηγούμενη ημέρα είχε τσακωθεί με την κόρη του και μάλιστα επάνω στο παιχνίδι.

Click4more: Αμπελόκηποι: Αδιανόητη ρατσιστική επίθεση πατέρα σε 11χρονο συμμαθητή της κόρης του!

Ο 52χρονος, οποίος από μαρτυρίες που έχουν ήδη κατατεθεί στην Αστυνομία έχει εκφράσει έντονες ρατσιστικές απόψεις και είχε διαμηνύσει στο σχολείο της κόρης του πως όποιος αλλοδαπός θα την πειράξει θα έχει να κάνει μαζί του, αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό του ανήλικου αγοριού έσπευσε να εξαφανιστεί προκειμένου να αποφύγει το αυτόφωρο, όπως και έγινε, καθώς το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή (6.12.2019).

Απαράδεκτη και αδιανόητη βία

Το παιδί μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου και διαπιστώθηκε πως έφερε χτυπήματα στο πρόσωπο και τα πόδια, καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο νταής πατέρας χτύπησε τον μικρό από τις Φιλιππίνες στο πρόσωπο και στην συνέχεια όταν το παιδί έπεσε στο προαύλιο το κλωτσούσε στα πόδια.

Η μητέρα του ανήλικου, αλλά και η Διευθύντρια του Σχολείου κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του και πλέον ο νταής σε ανήλικα παιδιά – “σεκιουριτάς” στο επάγγελμα -, θα έχει να κάνει με τον αρμόδιο Εισαγγελικό λειτουργό που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις