Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Άνω Λιόσια: Σκοτεινό μυστήριο με πυροβολισμούς σε έναν 34χρονο, προσπαθεί να ξεδιαλύνει η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής!

Άνω Λιόσια: Σκοτεινό μυστήριο με πυροβολισμούς σε έναν 34χρονο, προσπαθεί να ξεδιαλύνει η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής!
φωτογραφία: αρχείο Eurokinissi

Μεγαλώνει ώρα με την ώρα ο προβληματισμός στις διωκτικές αρχές για το περιστατικό με πυροβολισμούς εναντίον ενός 34χρονου στα Άνω Λιόσια. Τη σκανδάλη πάτησε άγνωστο, μέχρι στιγμής, άτομο, ενώ το θύμα νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Το συμβάν προσλαμβάνει άλλες διαστάσεις, καθώς ο τραυματίας αποκαλύπτεται σεσημασμένος.
Ρόλο – κλειδί στη διαλεύκανση της υπόθεσης έχει η νεαρή φίλη του 34χρονου που ήταν παρούσα στο μυστηριώδες περιστατικό.

Ένα περίεργο περιστατικό με πυροβολισμούς κι έναν τραυματία, στα Άνω Λιόσια, το οποίο είναι δυνατόν να κρύβει πίσω του σοβαρές ποινικές πράξεις, ερευνά τα τελευταία 24ωρα η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής.

Τραυματίας είναι ένας 34χρονος, οποίος έχει δεχθεί βολίδα πυροβόλου όπλου στο πόδι και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο τις Νίκαιας. Δράστης του περιστατικού ένας άγνωστος, μέχρι στιγμής, άνδρας, οποίος αρχικά διαπληκτίστηκε με το παρολίγον θύμα του και στην συνέχεια τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πόδι.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 34χρονος τραυματίας είναι σεσημασμένος, καθώς κατά το παρελθόν έχει συλληφθεί διαδοχικά για ληστείες, κλοπές, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, απάτες αλλά και πλαστογραφία.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί τις Ασφάλειας Δυτικής Αττικής εξετάζουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο, οι δύο άνδρες να είχαν ραντεβού σε ερημικό σημείο στα Άνω Λιόσια, ίσως για να προβούν στην συνέχεια σε κάποια παράνομη πράξη.

Άγνωστο γιατί διαπληκτίστηκαν και στην συνέχεια ακολούθησε ο πυροβολισμός και ο τραυματισμός του 34χρονου, τον οποίο τελικά μετέφερε η νεαρή φίλη του, που ήταν μπροστά στο επεισόδιο, στο Νοσοκομείο.

Μόλις το απόγευμα της Δευτέρας (21.1.2019) οι αστυνομικοί τις Ασφάλειας Δυτικής Αττικής κατάφεραν να έλθουν σε επικοινωνία με την νεαρή κοπέλα, ώστε να της πάρουν λεπτομερή κατάθεση.

Άνω Λιόσια: Πυροβολισμοί στο σκοτάδι

Το περίεργο συμβάν, έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας (21.1.2019) σε ερημική περιοχή στα Άνω Λιόσια, όπου ο 34χρονος είχε πάει με την φίλη του οδηγώντας το αυτοκίνητό του, ίσως για μια… ρομαντική βόλτα, που έμελλε να καταλήξει σε θρίλερ.

“Ίσως να είχε ραντεβού με τον συγκεκριμένο άνδρα, το παρ’ ολίγον θύμα”, λέει με νόημα στην “Espresso” αστυνομικός, που έχει γνώση των ερευνών. Γεγονός πάντως είναι και όπως πρόλαβε να πει στους Αστυνομικούς η νεαρή φίλη του τραυματία, πριν αποχωρήσει από το Νοσοκομείο, το ζευγάρι είχε πάει μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (21.1.2019) σε ερημική περιοχή στα Άνω Λιόσια.

Εκεί και ενώ κάθονταν στο αυτοκίνητο, εμφανίστηκε ξαφνικά ένας άνδρας, άγνωστος προς την νεαρή κοπέλα, οποίος πλησίασε το αυτοκίνητο από την πλευρά του οδηγού.

Άρχισε να μιλά με τον 34χρονο, ενώ στην συνέχεια ανέβηκε ο τόνος της φωνής τους και άρχισαν να διαπληκτίζονται. Ξαφνικά ο άγνωστος έβγαλε από το μπουφάν του ένα πιστόλι και τον πυροβόλησε στο πόδι, σπεύδοντας στην συνέχεια να εξαφανιστεί.

Η κοπέλα του 34χρονου, παρά το σοκ που είχε υποστεί, οδήγησε το αυτοκίνητο μέχρι το νοσοκομείο στην Νίκαια, όπου ο φίλος της χειρουργήθηκε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις