Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Αυτοί είναι οι 3 επικίνδυνοι κακοποιοί που είχαν ρημάξει την Αττική – Έτσι λήστευαν τα θύματά τους!

Αυτοί είναι οι 3 επικίνδυνοι κακοποιοί που είχαν ρημάξει την Αττική – Έτσι λήστευαν τα θύματά τους!
ΦΩΤΟ Ελληνική Αστυνομία

Στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες από τους τρεις επικίνδυνους κακοποιούς που λήστευαν, έκλεβαν και έκαναν απάτες με τη μέθοδο της απασχόλησης, έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.

Το πράσινο φως για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών άναψε η σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Τα μέλη της εγκληματικής ομάδας διέπρατταν ληστείες, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απάτες με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος ηλικιωμένων σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Η δράση τους εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:


ΤΣΑΚΙΡΗ Νικόλαο (φωτογραφίες άνω) του Βασιλείου και της Παναγιώτας, γεννηθέντα 27-9-1988 στην Αθήνα.

ΜΟΥΣΤΑΦΑ Κωνσταντίνο (φωτογραφίες άνω) του Χρυσοβαλάντη και της Ιωάννας, γεννηθέντα το 1996 στην Αθήνα.

ΤΣΑΚΙΡΗ Ηλία (φωτογραφίες άνω) του Εμμανουήλ και της Παναγιώτας, γεννηθέντα στις 23-3-1995 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210  – 8986895 του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας και 210 – 6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις