Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Επιχείρηση «σκούπα» στα Εξάρχεια: 70 προσαγωγές και μια σύλληψη

Επιχείρηση «σκούπα» στα Εξάρχεια: 70 προσαγωγές και μια σύλληψη

Άρχισε αξημέρωτα και τελείωσε πριν… μεσημεριάσει η νέα επιχείρηση «σκούπα» στα Εξάρχεια, η δεύτερη μέσα σε λίγες μέρες.

Η έφοδος ισχυρών δυνάμεων από πολλά τμήματα ξεκίνησε περίπου στις 06:00 το πρωί της Πέμπτης (18.04.2019) ολοκληρώθηκε πριν από το μεσημέρι, με απολογισμό μια σύλληψη και 70 προσαγωγές.

Η επιχείρηση έγινε σε δυο κτίρια στις οδούς Μπουμπουλίνας και Ζωοδόχου Πηγής, όπου υπήρχαν δικαστικές αποφάσεις για την εκκένωσή τους. Στο πρώτο κτίριο, η αστυνομία εντόπισε μια Γαλλίδα και μια Ιταλία, οι οποίες προσήχθησαν για… διατάραξη κοινής ησυχίας…

Στο κτίριο της Ζωοδόχου Πηγής, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στα Εξάρχεια, εντοπίστηκαν και προσήχθησαν (με πούλμαν τους μετέφεραν στη ΓΑΔΑ) 68 μετανάστες, άνθρωποι από τη Συρία, το Αφγανιστάν, την Αλγερία και το Μαρόκο κυρίως.

Ναρκωτικά στο Λόφο του Στρέφη

Η σημερινή επιχείρηση στα Εξάρχεια είχε ακόμη ένα στόχο: ένα διαμέρισμα στην Εμμανουήλ Μπενάκη, κοντά στο Λόφο του Στρέφη. Εκεί, η αστυνομία εντόπισε και κατάσχεσε δυο κιλά χασίς, ενώ συνέλαβε κι έναν 50χρονο. Πρόκειται για… παλιό γνώριμο των αρχών, καθώς είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για διακίνηση ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι η προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δύο κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη στην οδό Τζαβέλλα, καθώς και σε ένα διαμέρισμα κοντά στην πλατεία, όπου είχαν γίνει συλλήψεις για ναρκωτικά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις