Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κηφισιά: Μάχη με τους ληστές μέσα στην κρεβατοκάμαρα – Σε κρίσιμη κατάσταση ο επιχειρηματίας – Τον πυροβόλησαν εξ επαφής

Κηφισιά

– Ο 52χρονος άνοιξε τα μάτια του και είδε τους ληστές μέσα στην κρεβατοκάμαρα
– Ακολούθησε συμπλοκή με τους δύο δράστες που δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν
– Υποβάλλεται σε δύσκολη επέμβαση στο νοσοκομείο Γεννηματάς
– Ελπίζουν σε ένα θαύμα η σύζυγος και τα παιδιά του

Σοβαρότατα τραύματα στον πνεύμονα και το ήπαρ προκάλεσαν οι σφαίρες των κακοποιών στον 52χρονο από την Κηφισιά. Οι δυο κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι την ώρα που ο επιχειρηματίας και η οικογένειά του κοιμόταν. Οι δράστες δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν δυο φορές σχεδόν εξ επαφής. Ο 52χρονος έχασε πολύ αίμα. Το χειρουργείο είναι λεπτό και δύσκολο και οι γιατροί δίνουν μάχη για περισσότερες από έξι ώρες. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου Γεννηματάς,  έχει υποστεί πολλαπλούς τραυματισμούς στα όργανα, αλλά και στον μηρό. Επίσης, έχει πολλά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι.

Μάχη με τους ληστές μέσα στην κρεβατοκάμαρα

Οι ληστές κατάφεραν να μπουν στο σπίτι της οδού Κηφισού στην κάτω Κηφισιά τα ξημερώματα πιθανότατα παραβιάζοντας κάποια πόρτα ή κάποιο παράθυρο. Οι δράστες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί έφτασαν μέχρι την κρεβατοκάμαρα του ζεύγους. Ο 52χρονος τους αντιλήφθηκε και προσπάθησε να αντιδράσει.

Ήρθε στα χέρια με τον έναν από τους δύο ληστές ο οποίος τον χτύπησε με τη λαβή του όπλου του στο κεφάλι. Την ώρα της συμπλοκής ο συνεργός σήκωσε το δικό του όπλο και πυροβόλησε δύο φορές τον άτυχο επιχειρηματία στην πλάτη. Μετά από αυτό οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Κηφισιά πυροβολισμοί επιχειρηματίας ληστεία

Οι περίοικοι μιλούν για έναν φιλήσυχο άνθρωπο, καλό οικογενειάρχη και γείτονα και εύχονται όλα να πάνε καλά. Τα νέα από το νοσοκομείο Γεννηματάς όπου μεταφέρθηκε κάνουν λόγο για μια δύσκολη επέμβαση, καθώς ο 52χρονος έχει δεχθεί δύο σφαίρες.

Πετυχημένος επιχειρηματίας στον χώρο του

Μια εταιρεία με ιστορία στον χώρο των κατασκευών και της ενέργειας είναι αυτή του επιχειρηματία που δέχθηκε επίθεση από αδίστακτους ληστές μέσα στο σπίτι του στη Νέα Κηφισιά.

Η εταιρεία, εισάγει και εμπορεύεται σήμερα περισσότερα από 17.000 διαφορετικά είδη σύγχρονου οικοδομικού εξοπλισμού, προϊόντα 41 εταιριών και εργοστασίων παγκοσμίου φήμης, τα οποία και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει και στην ιστοσελίδα της μεταξύ των πελατών της είναι το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το διεθνές αεροδρόμιο της Βιέννης, το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, μεγάλες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, πασίγνωστες ασφαλιστικές εταιρείες, μεγάλες βιομηχανίες, η Αττικό Μετρό, γνωστά εστιατόρια, το Μέγαρο Μουσικής της Αθήνας, το Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης. Επίσης, πολύ γνωστά πολυκαταστήματα όπως το IKEA, πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα, μουσεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, πρεσβείες, σχολεία, τράπεζες κ.α.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου, Ε. Μιλή

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις