Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μοσχάτο: Πουλούσε κοκαΐνη… χονδρική – Ποια η “σχέση” του… Κριστιάνο Ρονάλντο![pics]

Μοσχάτο: Πουλούσε κοκαΐνη… χονδρική – Ποια η “σχέση” του… Κριστιάνο Ρονάλντο![pics]

Κοκαΐνη… απευθείας από την Λατινική Αμερική.
“Χονδρέμπορος ναρκωτικών” ο 35χρονος που συνελήφθη στο Μοσχάτο.
Ποια η “σχέση” του… Κριστιάνο Ρονάλντο με το εμπόρευμα του θανάτου.

Ως χονδρέμπορος ναρκωτικών, που γέμιζε τα σαλόνια της Αθήνας με… “καθαρή” κοκαΐνη απευθείας από την Λατινική Αμερική, έχει χαρακτηριστεί από την Δίωξη Ναρκωτικών ο άνθρωπος “φάντασμα” που συνελήφθη στην περιοχή του Μοσχάτου.

Πρόκειται για έναν 35χρονο Αλβανό, ο οποίος βρίσκονταν παράνομα στην χώρα μας, δηλαδή χωρίς επίσημα ταξιδιωτικά έγγραφα και ταυτότητα, προκειμένου να μην καταγράφεται η παρουσία του από καμιά υπηρεσία.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ο χονδρέμπορος κοκαΐνης είναι γνωστός στα σαλόνια τις Αθήνας, καθώς η ακριβή κοκαΐνη που διακινείται στης καλές γειτονιές τις Αττικής, φαίνεται πως περνούσε από τα χέρια του.

Κοκαΐνη… αλά Κριστιάνο Ρονάλντο

Άλλωστε και όπως έγινε γνωστό από την Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής που τον συνέλαβε, η κοκαΐνη βάρους 13 κιλών που βρέθηκε στην κατοχή του είναι πολύ καλής ποιότητας καθώς είναι σφραγισμένη με τον αριθμό της φανέλας, αλλά και το ακρωνύμιο του γνωστού ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο το “cr7”.

Βεβαίως ο διάσημος ποδοσφαιριστής ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση, καθώς τα “καρτέλ” κοκαΐνης της Λατινικής Αμερικής συνηθίζουν να σφραγίζουν τα προϊόντα τους με διάφορα σήματα, τα οποία πολλές φορές είναι παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούν διεθνής φίρμες και οίκοι μόδας, αλλά και διάσημοι ηθοποιοί και αθλητές.

Όσον αφορά τον χονδρέμπορο “φάντασμα”, εδώ και καιρό οι Αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για την παρουσία του στην Αθήνα, αλλά και για τις βόλτες του στις καλές γειτονιές της Αττικής και κυρίως τις επαφές του με διακινητές κοκαΐνης που τροφοδοτούν τα “σαλόνια” της πρωτεύουσας με ακριβή και καθαρή “κόκα”.

Πως τον εντόπισαν

Έπειτα από τις έρευνες, οι οποίες ήταν δύσκολες, καθώς ο 35χρονος δεν είχε αναίτια το προσωνύμιο “φάντασμα” κατάφεραν να τον εντοπίσουν, αρχικά κοντά στο Κολωνάκι και στην συνέχεια, έπειτα από διακριτική παρακολούθηση, κατάφεραν να βρουν και το διαμέρισμα που διέμενε στην περιοχή του Μοσχάτου.

Όπως διαπιστώθηκε, επάνω του δεν είχε ποτέ κινητό τηλέφωνο για να μην εντοπίζεται, ενώ δεν είχε συχνές εξόδους από το διαμέρισμα του, παρά μόνο όταν έπρεπε να κάνει τα ψώνια του για την διαβίωσή του.

Βέβαια όταν συνελήφθη, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο διαμέρισμα δυο συσκευές κινητής τηλεφωνίας με κάρτες sim.

Στοιχεία που δείχνουν την σύνδεση με το “καρτέλ”

Μάλιστα οι δυο συσκευές είναι συγκεκριμένης Αμερικάνικης Εταιρείας που έχουν δικό τους λογισμικό και δορυφορική σύνδεση προκειμένου να είναι αδύνατον, από τα μηχανήματα των αστυνομικών Υπηρεσιών, να ακούσουν τις συνομιλίες του χρήστη.

Τέτοιου είδους συσκευές έχουν βρεθεί κατά καιρούς στα χέρια ανθρώπων που είχαν στενές επαφές με τα “καρτέλ” της κοκαΐνης στην Λατινική Αμερική, ενώ λέγεται από τις Αμερικάνικες Υπηρεσίες Δίωξης Ναρκωτικών, πως και οι “βαρόνοι” στην Κολομβία και το Περού, τέτοιου είδους συσκευές χρησιμοποιούν για τις συνομιλίες τους.

Στο μεταξύ στην κατοχή του χονδρέμπορου και μάλιστα σε ειδική κρύπτη στην κουζίνα του διαμερίσματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 13 κιλά και 118 γραμμάρια κοκαΐνη, 510 γραμμάρια ηρωίνη, το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ, δύο 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και 2 συσκευές κινητής τηλεφωνίας”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις