Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Αμετανόητος ο μητροκτόνος! Μετά την δολοφονία μαγείρευε και έβγαινε έξω για πίτσα

Νέα Σμύρνη

– Νέες πληροφορίες βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας σχετικά με την άγρια δολοφονία της 64χρονης στην Νέα Σμύρνη
– “Δεν μετανιώνω που τη σκότωσα” λέει ο 38χρονος γιος της που για τρεις μέρες βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα, δίπλα στο άψυχο σώμα της μητέρας του
– “Η γυναίκα είχε καταλήξει ήδη μετά τα 2-3 πρώτα χτυπήματα” λένε οι Αρχές
– Μετά την δολοφονία ο δράστης έπλυνε τα μαχαίρια και συνέχισε την ζωή του σα να μην είχε “υπογράψει” μια από τις πλέον συγκλονιστικές τραγωδίες στα ελληνικά χρονικά
– Όλες οι τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης που “πάγωσε” τη χώρα

“Μου έριχνε φάρμακα στο φαγητό. Δεν μετανιώνω που τη σκότωσα”. Αυτές τις φράσεις είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος που δολοφόνησε με 38 μαχαιριές τη μητέρα του, στη Νέα Σμύρνη.

Δύο από τις μαχαιριές ήταν στον λαιμό και τον θώρακα, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να βρει μαρτυρικό θάνατο. “Η γυναίκα είχε καταλήξει ήδη μετά τα 2-3 πρώτα χτυπήματα. Στη συνέχεια, ο 38χρονος πήρε τα μαχαίρια με τα οποία έσφαξε τη μητέρα του, το έπλυνε και συνέχισε κανονικά τη ζωή του. Όπως είπε, μαγείρευε και βγήκε έξω για πίτσα” τονίζουν αξιωματικοί της ασφάλειας σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.

Ο δράστης φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα. Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ σε κάποια ψυχιατρική κλινική. Επιπλέον, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν στο σπίτι κάποιο φάρμακο ή συνταγή, παρά μόνο τα δύο μαχαίρια με τα οποία δολοφόνησε την 64χρονη μητέρα του.

Πώς αποκαλύφθηκε η τραγωδία στην Νέα Σμύρνη

Η φρίκη αποκαλύφθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 10.05.2018, όταν μία γειτόνισσα ειδοποίησε τις αρχές. Την είχε καλέσει η αδελφή της 64χρονης, επειδή είχε μέρες να μιλήσει μαζί της. Η γειτόνισσα χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος της 64χρονης, αλλά δεν πήρε απάντηση.

Η δυσοσμία την έκανε να υποψιαστεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έτσι κάλεσε την αστυνομία.

Οταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί, ο 38χρονος μητροκτόνος δεν άνοιγε την πόρτα και τότε κάλεσαν κλειδαρά και μπήκαν στο διαμέρισμα. Σύμφωνα με πληροφορίες εντόπισαν τον δράστη να κάθεται σε μία πολυθρόνα. Ακριβώς απέναντι του- στον καναπέ- είχε τοποθετήσει τη νεκρή μητέρα του.

Στην ερώτηση που του έκαναν για το τι είχε συμβεί, εκείνος ομολόγησε ότι τη δολοφόνησε. “Εγώ το έκανα πριν από τρεις ημέρες“, είπε στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για ένα άτομο το οποίο χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η οικογένεια του αδιαφορούσε για αρκετά χρόνια για την κατάσταση της ψυχικής υγείας του.

Αρκετά συχνά διαπληκτιζόταν με τη μητέρα του. Όπως κατέθεσε ο ίδιος, του έκανε παράπονα καθώς δεν είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του σε τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών, όπου είχε εισαχθεί πριν αρκετά χρόνια.

Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Τρεις μέρες δίπλα στο πτώμα της μητέρας του – Οι μαρτυρίες που σοκαρούν | Newsit.gr

“Ήξερα πόση δύναμη να βάλω”

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο 38χρονος φέρεται να είπε ακόμη στους αστυνομικούς: “Επειδή είμαι αθλητικός τύπος, ήξερα το μέγεθος της δύναμής μου και πόση δύναμη έπρεπε να χρησιμοποιήσω“.

“Επρόκειτο για ένα άτομο το οποίο αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα φαινόταν από τον τρόπο που κινούταν. Δεν περίμενα πως θα έχει τέτοια κατάληξη και πως θα κάνει κάτι τέτοιο στην ίδια του τη μητέρα”, τόνισε ακόμη μια γειτόνισσα στην εφημερίδα.

Νέα Σμύρνη

“Την Τρίτη ακούσαμε κάποια γυναίκα να φωνάζει βοήθεια αλλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τι ακριβώς συνέβη μέχρι που είδαμε αστυνομικούς στη γειτονιάς μας το βράδυ της Πέμπτης”, πρόσθεσε.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και σητν συνέχεια στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις