Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νίκαια: Αποκαλύψεις για την 19χρονη που γέννησε για να δώσει το παιδί!

Νίκαια
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Η υπόθεση με το βρέφος που γεννήθηκε στο Γενικό Κρατικό στην Νίκαια με σκοπό να… δοθεί αμέσως, έχει προκαλέσει σοκ.
19 ετών η μητέρα, έχει κάνει άλλα τρία παιδιά τα τέσσερα τελευταία χρόνια.
Τι είπε στους αστυνομικούς για την ταυτότητα άλλης γυναίκας που έδωσε στο νοσοκομείο.
Όλες οι τελευταίες εξελίξεις της σοκαριστικής υπόθεσης.

Οι υπεύθυνοι του Γενικού Κρατικού στην Νίκαια δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα έβλεπαν. Πρωταγωνίστρια της ιστορίας μια γυναίκα μόλις 19 ετών που μετέβη στην κλινική στις 06/09/2019.

Στις 18:40 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους δύο κιλών και 600 γραμμαρίων. Ωστόσο η ταυτότητα που έδωσε κίνησε υποψίες…

Τι ακριβώς συνέβη στην Νίκαια;

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου στην Νίκαια κατάλαβαν από την φωτογραφία της ταυτότητας πως η μητέρα δεν ήταν η ίδια γυναίκα με εκείνη της φωτογραφίας.

Η 19χρονη γρήγορα ομολόγησε, λέγοντας πως η γυναίκα αυτή, 31 ετών, της έδωσε την ταυτότητά της για να πάρει το παιδί της, καθώς η ίδια έχει ακόμη τρία παιδιά και τα “φέρνει δύσκολα πέρα”.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας των παιδιών φεύγει συχνά για δουλειές και το πρώτο που ήθελαν να εξακριβώσουν οι Αρχές, ήταν αν τα τρία υπόλοιπα παιδιά, που έχει φέρει στον κόσμο η 19χρονη από το 2015 κι έπειτα, ζουν μαζί της.

Ή αν τυχόν έχουν δοθεί και η ιστορία αυτή στην Νίκαια είναι ένα μέρος μόνο από κύκλωμα εμπορίας βρεφών…

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες που δεν έχουν πλήρως επιβεβαιωθεί, τα τρία παιδιά φέρονται να ζουν με τους γονείς της 19χρονης, ωστόσο τίποτε σε αυτό το σημείο δεν έχει αποκλειστεί από τις Αρχές.

Των οποίων το πρώτο μέλημα είναι να διαπιστώσουν με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο το αν υπάρχει κύκλωμα εμπορίας βρεφών.

Τέλος, στην νεαρή μητέρα ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα και έχει αφεθεί ελεύθερη μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις