Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο ένας κρατούμενος που απέδρασε από τις φυλακές Αυλώνας εμπλέκεται σε αιματηρή συμπλοκή στον Κορυδαλλό

Ο ένας κρατούμενος που απέδρασε από τις φυλακές Αυλώνας εμπλέκεται σε αιματηρή συμπλοκή στον Κορυδαλλό

Βαρύ… ιστορικό έχει ένας από τους δυο κρατούμενους που απέδρασαν το βράδυ της Δευτέρας (27.05.2019) από τις φυλακές Αυλώνας.

Συγκεκριμένα από τις φυλακές Αυλώνας απέδρασαν ένας Αλβανός και ένας Σύρος, με τον πρώτο να έχει πάρει μέρος σε συμπλοκή στο νοσοκομείο Κορυδαλλού τον περασμένο Μάρτιο. Το συγκεκριμένο επεισόδιο φαίνεται πως είχε να κάνει με το ξεκαθάρισμα της αλβανικής μαφίας στον Κορυδαλλό.

Η συμπλοκή στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού είχε γίνει με αυτοσχέδια μαχαίρια και ο απολογισμός της ήταν ένας νεκρός και επτά τραυματίες. Το επεισόδια είχε γίνει μεταξύ κρατουμένων από την Αλβανία και ομογενών από τη Ρωσία.

Το χρονικό της απόδρασης

Οι δύο κρατούμενοι απέδρασαν το βράδυ της Δευτέρας από τις φυλακές Αυλώνα από την πλευρά των μαγειρείων των φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, μια αστυνομικός που περιπολούσε εξωτερικά των φυλακών, είδε ξαφνικά γύρω στις 21:45 έναν άνθρωπο να πηδάει έξω από την περίφραξη.

Αμέσως έβγαλε το υπηρεσιακό όπλο και πυροβόλησε στον αέρια για εκφοβισμό, και εκείνη την στιγμή φάνηκε και ο δεύτερος δραπέτης να περνά την περίφραξη.

Οι κρατούμενοι της επιτέθηκαν και την χτύπησαν για να την ακινητοποιήσουν, και στην συνέχεια το έσκασαν. Η αστυνομικός ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις