Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Παιανία: Ισοπεδώθηκε κατάστημα από έκρηξη σε ATM! video, pics

Παιανία: Ισοπεδώθηκε κατάστημα από έκρηξη σε ATM! video, pics
Φωτογραφία από: Open

Μια ακόμη έκρηξη σε ATM σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, 10.11.2018, αυτή τη φορά στην Παιανία με τις υλικές ζημιές να είναι φοβερές!

Οι επιτήδειοι που στοχεύουν τα ATM χτύπησαν ξανά! Τελευταίο κρούσμα αυτό που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, 10.11.2018, στην Παιανία.

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως το περιστατικό σημειώθηκε σε κατάστημα που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Λαυρίου, στον αριθμό 125

Πρόκειται για μανάβικο, στην πρόσοψη του οποίου ήταν τοποθετημένο ένα ATM. Οι δράστες “χτύπησαν” με την γνωστή μέθοδο του αερίου.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν σοβαρότατες υλικές ζημιές στο κατάστημα. Ή για να ακριβολογούμε, το κατάστημα διαλύθηκε!

Οι δράστες κατάφεραν να πάρουν τις κασετίνες από το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης και να γίνουν “καπνός”! Εικόνες από το σημείο μετέδωσε η τηλεοπτική εκπομπή “Τώρα ό, τι συμβαίνει” στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Δείτε τι… απέμεινε από το κατάστημα στο οποίο βρισκόταν το ATM

Ο τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε πως υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας που είδε ένα αυτοκίνητο με το οποίο φέρονται να διέφυγαν οι δράστες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το όχημα βρέθηκε καμένο κοντά στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού που βρίσκεται στην περιοχή…

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις