Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Βοιωτία: Ληστεία σε τράπεζα στις Ερυθρές – Ξαναχτύπησε ο “κοντός”; Video

Βοιωτία: Ληστεία σε τράπεζα στις Ερυθρές – Ξαναχτύπησε ο “κοντός”; Video

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό των ληστών, που εισέβαλαν σε τράπεζα στις Ερυθρές Βοιωτίας, λίγο μετά τις 10 το πρωί.

Σύμφωνα με το TV Star, ο ένας ληστής είχε ξυρισμένο κεφάλι και φορούσε γυαλιά, ενώ ο δεύτερος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με κουκούλα. Κρατούσαν πιστόλια και χειροβομβίδα και ακινητοποίησαν τους πελάτες και το προσωπικό του υποκαταστήματος. Στη συνέχεια άδειασαν τα ταμεία και διέφυγαν με ποσό που δεν ξεπερνά τα 10.000 ευρώ.

Μιλώντας στο NewsIt.gr, η αντιπρόεδρος δημοτικής κοινότητας ερυθρών, Αγγελική Παπακωνσταντίνου, είπε πως είχε πάει να ελέγξει το ΑΤΜ που ήταν στην τράπεζα. Εκεί, είδε έναν άνδρα με όπλο και χειροβομβίδα που μπήκε στην τράπεζα. Δεν απείλησε κάποιον, ούτε χτύπησε κάποιον.

Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες αλλά και η ίδια, η κα Παπακωνσταντίνου, ο ληστής έμοιαζε με τον “κοντό” που είχε κάνει τη ληστεία στο σούπερ μάρκετ της περιοχής το βράδυ της Τετάρτης.

Επιπλέον ανέφερε πως η Αστυνομία έφτασε με καθυστέρηση 20 λεπτών και αυτό διότι η περιοχή υπάγεται στο Α.Τ. Μάνδρας που απέχει 50χλμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας ληστής είχε και έναν διάλογο με τον ταμία, όταν εκείνος του έδειξε τις κάμερες ασφαλείας. Ο ληστής φέρεται να του είπε “δεν με νοιάζει. Δεν έχω καλυμμένα τα χαρακτηριστικά μου. Έχω μπει φυλακή. Ας ξαναμπώ”.

Ακούστε όσα είπε η Αγγελική Παπακωνσταντίνου στο NewsIt.gr

Ερυθρές: Δείτε βίντεο από το σημείο και τι λένε αυτόπτες μάρτυρες


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ/ Πηγή βίντεο: TV Star

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις