Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζωγράφου: “Ανοίγουν στόματα” για την ασέλγεια σε 12χρονο μαθητή – Αποκαλύψεις που σοκάρουν

Ζωγράφου: “Ανοίγουν στόματα” για την ασέλγεια σε 12χρονο μαθητή – Αποκαλύψεις που σοκάρουν

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την ασέλγεια σε 12χρονο.
Τον κακοποίησαν συνομήλικοί του και το βιντεοσκοπούσαν.
“Ανοίγουν” στόματα για την υπόθεση που προκαλεί αποτροπιασμό.
Μαθητές προπηλάκισαν τηλεοπτικό συνεργείο που έκανε ρεπορτάζ!

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας, για την ασέλγεια σε βάρος 12χρονου στου Ζωγράφου από συνομήλικούς του.

Ο άτυχος μαθητής φαίνεται πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από έναν συμμαθητή του και έναν εξωσχολικό, με έναν ακόμα μαθητή μάλιστα να φέρεται να βιντεοσκόπησε τα πάντα.

Δεν άργησε να γίνει και θύμα μπούλινγκ, με τους συμμαθητές που είχαν δει το βίντεο, να τον κοροϊδεύουν. Το παιδί μίλησε σε έναν καθηγητή. Έτρεμε, έκανε εμετούς και οι γονείς έμαθαν ότι κάτι είχε συμβεί από φήμες που άκουσε ο μεγαλύτερος γιος τους, που πηγαίνει στην Γ’ Γυμνασίου.

Ο 12χρονος αποκάλυψε τι είχε συμβεί αλλά και ότι είχε μιλήσει τόσο στον διευθυντή του γυμνασίου αλλά και σε έναν άλλο καθηγητή! «Ο καθηγητής του είπε να πάει στον διευθυντή και ο διευθυντής του είπε ότι αν ξανασυμβεί αυτό, να τον ενημερώσει. Τότε ζήτησε το παιδί μας να μας πάρει να μας ενημερώσει για το τι είχε γίνει. Και ο διευθυντής του είπε πως δεν χρειάζεται να μιλήσεις με τη μαμά σου και τον μπαμπά σου αυτή τη στιγμή. Πήγαινε στην τάξη σου», ανέφερε ο πατέρας του θύματος.

Άρχισαν να “ανοίγουν” στόματα

Από το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 στο εν λόγω σχολείο, φαίνεται πως υπάρχει ομάδα μαθητών με παραβατική συμπεριφορά, αφού προπηλάκισε το συνεργείο που έκανε τη δουλειά του.

Μάλιστα, όλα αυτά όπως αναφέρεται μπροστά στον διευθυντή, ο οποίος δεν έκανε τίποτα. Μαθητές τονίζουν πως το περιστατικό πριν δημοσιοποιθεί, ενώ λένε και πως είναι πολύ απλό το να μπει κάποιος εξωσχολικός στο κτίριο, παρ’ ότι υπάρχει φύλακας.

Διέταξε ΕΔΕ το υπουργείο

Για το περιστατικό αλλά και για τις καταγγελίες για αδιαφορία του διευθυντή, το υπουργείο παιδείας έχει διατάξει κατεπείγουσα ΕΔΕ.

Όπως αναφέρει το υπουργείο, μεταξύ άλλων,  “φαινόμενα αυτού του είδους, μόνο ως εγκληματικές πράξεις πρέπει να αντιμετωπίζονται, απέναντι στις οποίες δεν μπορεί να υπάρχει η παραμικρή ανοχή».

Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας έχει ως εξής: «Σχετικά με το συμβάν σε Γυμνάσιο του Δήμου Ζωγράφου, το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τη συγκεκριμένη πράξη και δηλώνει ότι, ανεξάρτητα και παράλληλα με την εξέλιξη των ενδίκων μέσων που έχει ή σκοπεύει να χρησιμοποιήσει η οικογένεια του θύματος, έχει ήδη διαταχθεί κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να αναζητηθούν τυχόν ευθύνες του σχολείου, είτε στο επίπεδο της πρόληψης είτε και κατά τον μετέπειτα χειρισμό.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις