Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αγία Βαρβάρα: Νέα εποχή με δήμαρχο τον Λάμπρο Μίχο

Αγία Βαρβάρα: Νέα εποχή με δήμαρχο τον Λάμπρο Μίχο

Νέα εποχή γα την Αγία Βαρβάρα, μετά την άνετη επικράτηση του πρώην Δημάρχου Λάμπρου Μίχου, με ποσοστό που ξεπερνάει το 58%. Συγκέντρωσε, μάλιστα, περισσότερες ψήφους από όσες συγκέντρωσε στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαϊου 2019.

Νέα εποχή για την Αγία Βαρβάρα, καθώς επιστρέφει στο Δημαρχείο ο πρώην Δήμαρχος, Λάμπρος Μίχος. Έχοντας στο ενεργητικό του ήδη τέσσερις θητείες, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος, συγκέντρωσε το εντυπωσιακό ποσοστό 58% απέναντι στον εν ενεργεία δήμαρχο Γιώργο Καπλάνη. Το ποσοστό αυτό μάλιστα αγγίζει τα ποσοστά που συγκέντρωσε στο παρελθόν ο Λάμπρος Μίχος, καθώς έχει εκλεγεί με 62% και 68% στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ο Λάμπρος Μίχος, έχοντας στο πλευρό του όλα τα στελέχη της παράταξης “Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά”, κατάφερε να συσπειρώσει το λαό της Αγίας Βαρβάρας γύρω από το πρόσωπό του, και έδωσε υπόσχεση για μία νέα αρχή. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στον δεύτερο γύρο κατάφερε να λάβει περισσότερες ψήφους από όσες έλαβε ο συνδυασμός στον πρώτο γύρο!

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις