Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών LIVE Αίγινας: Ποιος βγαίνει δήμαρχος

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών LIVE Αίγινας: Ποιος βγαίνει δήμαρχος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ LIVE. Δείτε ποιος βγαίνει δήμαρχος Αίγινας. Δείτε live τα αποτελέσματα εκλογών για τον Δήμο Αίγινας, και ποιος εκλέγεται δήμαρχος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ – ΕΚΛΟΓΕΣ 2019. Στον Δήμο Αίγινας, στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές 2019, υποψήφιοι δήμαρχοι είναι οι ΜΟΥΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ με τον συνδυασμό “ΑΙΓΙΝΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ” ο οποίος συγκέντρωσε συνολικά 2231 ψήφους στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών και 8 έδρες, και ΖΟΡΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΕΡΙΚΛΗ με το συνδυασμό “ΑΙΓΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ”, ο οποίος συγκέντρωσε 2104 ψήφους στον πρώτο γύρο και συνολικά 7 έδρες.

Το επιτελείο του Newsit.gr θα σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλα τα αποτελέσματα των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών 2019, από όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας. Με την ταχύτητα και την εγκυρότητα που σας έχουμε συνηθίσει, το Newsit.gr θα σας παρουσιάσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας, και με συνεχή ροή ειδήσεων αλλά και εκτενή ρεπορτάζ, από τα επιτελεία των υποψηφίων Περιφερειαρχών και Δημάρχων, θα σας μεταφέρει τον παλμό των αυτοδιοικητικών εκλογών 2019 από όλη τη χώρα.

Δείτε λεπτό προς λεπτό τη ροή αποτελεσμάτων δημοτικών εκλογών, και ποιος εκλέγεται Δήμαρχος Αίγινας.

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ – Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών live. Εγγεγραμμένοι στο Δήμο Αίγινας είναι συνολικά 13097, ενώ στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών 2019, τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν συνολικά 7985.

Δείτε εδώ όλα τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ, λεπτό προς λεπτό, και διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές.

Στην ειδική εφαρμογή από το Υπουργείο Εσωτερικών θα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα. Η δημοσιογραφική ομάδα του newsit.gr καλύπτει με συνεχή ροή ειδήσεων όλες τις εξελίξεις, ενώ θα μεταφέρει εικόνα από εκλογικά κέντρα από κάθε γωνιά της χώρας. Λεπτό προς λεπτό οι δηλώσεις των υποψηφίων Περιφερειαρχών, Δημάρχων, αλλά και όλα τα νέα σχετικά με την εξέλιξη των εκλογικών αναμετρήσεων και τα αποτελέσματα εκλογών 2019.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις