Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές 2019 – Νίκος Χιωτάκης: Ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς παρουσίασε την ομάδα του συνδυασμού του

Εκλογές 2019 – Νίκος Χιωτάκης: Ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς παρουσίασε την ομάδα του συνδυασμού του

Η πρόταση για Δημοτική Αλλαγή του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Χιωτάκη έτυχε μεγάλης αποδοχής από τους πολίτες της Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης.

Παρουσία εκατοντάδων πολιτών του Δήμου Κηφισιάς, που πλημμύρισαν τον ιστορικό κινηματογράφο της Κηφισιάς «Μπομπονιέρα», παρουσιάστηκε το πρόγραμμα και οι υποψήφιοι του συνδυασμού +εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας. Ο Νίκος Χιωτάκης επέλεξε για την παρουσίαση αυτή ένα χώρο της Κηφισιάς με ιδιαίτερο συμβολισμό, τον Κινηματογράφο «Μπομπονιέρα».  Ένα σημείο «τοπόσημο»,  που έχει συνδεθεί  με τις παιδικές κι όχι μόνον, μνήμες χιλιάδων συμπολιτών αλλά και επισκεπτών του ξεχωριστού μας προαστίου.

Με την εικόνα μιας Κηφισιάς που διαχρονικά ξεχώριζε για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της σαν προάστιο, ανάμεσα στα άλλα προάστια της Αττικής.

Η παρουσίαση των βασικών προγραμματικών αξόνων αλλά και των υποψηφίων έγινε απο τον ίδιο τον υποψήφιο Δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Χιωτάκη.

Ο Νίκος Χιωτάκης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «στις 26 Μαΐου οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς θα στείλουν ένα πολύ καθαρό μήνυμα με την ψήφο τους. Θα βάλουν ένα τέλος στην οπισθοδρόμηση και την παρακμή. Στην Εκάλη, τη Νέα Ερυθραία, την Κηφισιά, δεν αξίζει η εγκατάλειψη. Πέντε  χαμένα χρόνια είναι ήδη πολλά. Ο Δήμος δεν αντέχει άλλη μια χαμένη τετραετία».

Ο Νίκος Χιωτάκης έβαλε ψηλά τον πήχη για τους δημότες του Δήμου Κηφισιάς

« Στο Δήμο Κηφισιάς δεν αξίζει η μετριότητα. Αξίζουμε μια νέα αποτελεσματική διοίκηση, που θα θέσει ξεκάθαρες προγραμματικές  προτεραιότητες, θα καλλιεργήσει τη συνεργασία με όλες τις υγιείς δυνάμεις του  Δήμου μας και θα υλοποιήσει συγκεκριμένα έργα».

Δημοτική Αλλαγή , με δύο προγραμματικές προτεραιότητες.

Η παράταξη “+εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας”, έχει δύο προγραμματικές προτεραιότητες.

1. Τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών στους τομείς:

της καθαριότητας, με αξιοποίηση των χρημάτων που πληρώνουν οι συμπολίτες μας, για αγορά νέου εξοπλισμού και οχημάτων, νέων κάδων και εφαρμογή των αρχών της κυκλικής οικονομίας.

του πράσινου της πόλης, με πρόγραμμα συγκεκριμένων παρεμβάσεων και νέων φυτεύσεων, συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.

Φωτισμού, με περισσότερο φως σε κάθε δρόμο και κάθε γειτονιά, με νέα φωτιστικά σώματα χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και μεγάλης φωτιστικής ισχύος, με τη μέθοδο της αυτοχρηματοδότησης, χωρίς να επιβαρυνθεί ο δημότης ούτε ένα ευρώ.

Βελτίωση του οδικού δικτύου , με ασφαλείς, ασφαλτοστρωμένους δρόμους χωρίς λακκούβες με ίδιους πόρους, αλλά και με χρήματα που θα διεκδικήσουμε απο την Περιφέρεια Αττικής.

εκτεταμένο πρόγραμμα ανακατασκευής των πεζοδρομίων. Θέλουμε ένα Δήμο φιλικό στους πεζούς , στα άτομα με αναπηρία, στις μητέρες που θέλουν να κυκλοφορήσουν με το καροτσάκι τους και σήμερα δεν μπορούν.

Προχωράμε τις διαδικασίες μελέτης «Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Κηφισιάς» και ένα Πρόγραμμα «Δωρεάν Στάθμευση» για τους πελάτες των καταστημάτων του κέντρου με αξιοποίηση χώρων του Υπόγειου Χώρου Στάθμευσης της πλατείας Πλατάνου και με επέκταση σχεδίου θέσεων στάθμευσης μονίμων κατοίκων και σε περιοχές εκτός κέντρου, καθώς και ο Σχεδιασμός και υλοποίηση σε συνεργασία με τις Αστικές Συγκοινωνίες δικτύου Ενδοδημοτικής Συγκοινωνίας, είναι η δική μας απάντηση στα προβλήματα κυκλοφορίας της πόλης.

Προτεραιότητα η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών , αξιοποιώντας τη Δημοτική μας Αστυνομία αλλά και με τη φύλαξη των δημοτικών χώρων και των σχολείων εταιρεία, που θα διενεργεί περιπολίες σε όλο το Δήμο 24 ώρες το 24ωρο.

και 2. η δρομολόγηση έργων που θα είναι απαραίτητα σε κάθε γειτονιά του Δήμου.  Όπως :

1. H ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας του Δήμου, με αντιπλημμυρικά έργα σε Νέα Ερυθραία και Νέα Κηφισιά. Και διευθέτηση του ρέματος Κοντοχρήστου.

2. Η κατασκευή δύο κλειστών προπονητηρίων, σε Ερυθραία και Κηφισιά, νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή Φραγκοπούλου και αναβάθμιση των υπαρχόντων αθλητικών χώρων του Δήμου ( Ζηρίνειο)

3. Η ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης σε Αδάμες, Εργατικές και στο υπολοιπόμενο 20% της Εκάλης.

4. Η δημιουργία νέων σχολικών μονάδων, με συγκεκριμένες παρεμβάσεις που αφορούν:  Το 1ο Δημοτικό Νέας Ερυθραίας. Την  επέκταση του 1ου Δημοτικού Κηφισιάς. Την  ανέγερση του 9ου και 10 ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς, του 3ου Δημοτικού Ερυθραίας και του 10ου Νηπιαγωγείου Νέας Κηφισιάς.

5. Η εφαρμογή της μελέτης για διαμόρφωση χώρων πρασίνου και δρόμων ήπιας κυκλοφορίας σε Αλώνια και Κ. Κηφισιά.

6. Η ολοκλήρωση της ένταξης στο σχέδιο πόλης των υπολοίπων περιοχών της Κάτω Κηφισιάς, της Ν. Ερυθραίας, του Πανοράματος.

7. Αναβάθμιση και ενίσχυση του δικτύου παιδικών χαρών,  σε κάθε δημοτική ενότητα.

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς θα απαντήσουν με την ψήφο τους στα παρακάτω διλήμματα

θα επιτρέψουν να χαθούν άλλα τέσσερα χρόνια για το Δήμο μας;

Ή θα επιλέξουν να πάμε μπροστά, με μια νέα δημοτική αρχή που μπορεί να να κάνει έργα, να είναι αποτελεσματική, μπορεί να ενώσει και να συνεργαστεί με όλες τις υγιείς δυνάμεις της πόλης, στο ιδιαίτερο περιβάλλον που δημιουργεί ο Κλεισθένης .

«Έχω την πεποίθηση ότι οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς θα επιλέξουν τις δυνάμεις της δημιουργίας, της σύνθεσης , της αποτελεσματικότητας.

Θα επιλέξουν την παράταξη μας που έχει και το σχέδιο , αλλά και την ικανή ομάδα, για να πάει το Δήμο μας μπροστά.

Ο Δήμος Κηφισιάς  χρειάζεται Δημοτική Αλλαγή, μια νέα δημοτική αρχή ,  που θα ενώσει την πόλη, θα διαθέτει το σχέδιο, την εμπειρία και την ομάδα να φέρει στα προάστιά μας μια δημιουργική ανατροπή».

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις