Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Τρεις άνδρες και δυο γυναίκες συμπληρώνουν το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2019: Τρεις άνδρες και δυο γυναίκες συμπληρώνουν το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Με τρεις άνδρες και δυο γυναίκες θα συμπληρώσει το ευρωψηφοδέλτιο ο ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακοινώσεις θα γίνουν εντός της ημέρας.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ανάμεσα σε αυτούς τους υποψήφιους θα είναι ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης και ο γνωστός τραγουδοποιός, Ross Daly, ο οποίος ζει μόνιμα στην Κρήτη. Όσον αφορά τις γυναίκες υποψήφιες οι πληροφορίες είναι ότι είναι γνωστές στον χώρο δράσης τους, ενώ ανάμεσα στους υποψηφίους θα είναι και ένα στέλεχος από τον συνδικαλιστικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου θα γίνει την Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 και ώρα 7:00 μ.μ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου θα μιλήσει και ο Αλέξης Τσίπρας.

Εν τω μεταξύ στην Κουμουνδούρου έχουν αρχίσει να φτάνουν τα πρώτα αποτελέσματα  των δημοσκοπήσεων που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την αποδοχή που έχουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές τους στην κοινωνία. Οι πληροφορίες λένε ότι στην πρώτη εξάδα βρίσκονται ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Κώστας Αρβανίτης, ο Στέλιος Κούλογλου, ο Πέτρος Κόκκαλης, ο Δημήτρης Πλουμπίδης και η Ραλλία Χριστίδου.

Ρεπορτάζ: Ελένη Καλογεροπούλου

 

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις