Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αγία Βαρβάρα: Εκατοντάδες δημότες καθάρισαν το βουνό – Σημαντικές πρωτοβουλίες από τον Δήμο

Αγία Βαρβάρα: Εκατοντάδες δημότες καθάρισαν το βουνό – Σημαντικές πρωτοβουλίες από τον Δήμο

Σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και του Δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου. Με τη συμμετοχή 150 περίπου Δημοτών του Δήμου Αγίας Βαρβάρας ο εθελοντικός καθαρισμός του βουνού.

Με σακούλες, σκούπες και φαράσια στα χέρια, περισσότεροι από 150 πολίτες, το πρωί της Κυριακής, έδωσαν το παρών στον εθελοντικό καθαρισμό του βουνού, όπου στο παρελθόν δέσποζε το “Πάνθεον”. Ιδιαίτερα σημαντική η προσφορά υπαλλήλων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας που συμμετείχαν και αυτοί από την πλευρά τους στην εθελοντική αυτή δράση.

“Πάμε να καθαρίσουμε το βουνό. Αρχή κάνουμε, γιατί η δουλειά αυτή δεν τελειώνει σε μια ημέρα και δεν είναι κι εύκολο να γίνει. Η περιοχή είναι λεηλατημένη, με ανοιχτές χωματερές και με κατεστραμμένο το δίκτυο φωτισμού. Έχει γίνει άντρο παραβατικότητας. Πάμε, στην πραγματικότητα, να πάρουμε πίσω το βουνό μας, να το επιστρέψουμε στους κατοίκους, στα παιδιά, στην αναψυχή, στη χαρά”, ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμρου Μίχου, και οι Δημότες έδωσαν με την παρουσία τους το σύνθημα για… αντεπίθεση στην εγκατάλειψη και την αδιαφορία.

Μεγάλη και νικηφόρα μάχη, γεμάτη μικρούς και μεγάλους ήρωες, για τα όμορφα μάτια της πόλης μας. Ξανανακαλύψαμε το δάσος μας, τις διαδρομές του, τις βρύσες του, τα καθιστικά του.

Gepostet von ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΙΧΟΣ am Sonntag, 1. Dezember 2019

Όπως δηλώνει σε κάθε τόνο ο Δήμαρχος, στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να “αποδωθούν στους πολίτες όλοι οι χώροι για να μπορέσουν να χαρούν την φύση και να αισθάνονται πολίτες μιας πόλης που τους σέβεται και τους προσέχει”. Ο δήμαρχος Λάμπρος Μίχος μετά την ολοκλήρωση της δράσης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μεγάλη και νικηφόρα μάχη, γεμάτη μικρούς και μεγάλους ήρωες, για τα όμορφα μάτια της πόλης μας. Ξανανακαλύψαμε το δάσος μας, τις διαδρομές του, τις βρύσες του, τα καθιστικά του».

Η Δημοτική Αρχή, μάλιστα, είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τις εθελοντικές δράσεις και σε άλλες γειτονιές της πόλης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις