Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Άγιος Δημήτριος: Η μητέρα των 5 ανηλίκων δικαιολογεί τον πατέρα τους που τα έδερνε!

Άγιος Δημήτριος: Η μητέρα των 5 ανηλίκων δικαιολογεί τον πατέρα τους που τα έδερνε!

Μια άλλη εικόνα από αυτήν που αποκαλύπτουν τα στοιχεία παρουσιάζει η σύζυγος του πατέρα που κακοποιούσε και εκμεταλλευόταν τα παιδιά του στον Άγιο Δημήτριο. Μάλιστα φτάνει στο σημείο να δικαιολογεί την βια που ασκούσε ο σύζυγός της, λέγοντας κιόλας πως “είναι ψυχούλα”.

Μιλώντας στην εκπομπή “Tatiana Live” στο κανάλι “Ε”, η μητέρα επί της ουσίας παραδέχεται πως ασκούσε βία τόσο πάνω της όσο και στα παιδιά τους.

Ωστόσο δικαιολογεί αυτήν την βία, λέγοντας πως ΄”έχει περάσει πολλά” και πως η εφηβεία που περνούν 2 από αυτά είναι… δύσκολο πράγμα γι αυτό και υπάρχουν οι εντάσεις.

Επίσης αναφέρει ότι ποτέ δεν απείλησε τα παιδιά να τα σκοτώσει, αλλά προσπάθησε απλά να κάνει κακό στον εαυτό του. Αρνείται επίσης το ότι ανήκε σε παραθρησκευτική οργάνωση, λέγοντας πως απλά είναι “ψαγμένος” χριστιανός ορθόδοξος.

Φτάνει μάλιστα στο σημείο να λέει πως με τις γνώσεις του την βοήθησε να… ξεπεράσει μια αναπηρία που είχε.

“Το σιτάρι που φυτεύουμε είναι βότανο πολύ δυνατό”

Σχετικά με τα όσα ισχυριζόταν ο σύζυγός της πως το σιτάρι που φύτευε γιατρεύει τον καρκίνο, επί της ουσίας φαίνεται να συμφωνεί, καθώς δηλώνει πως είναι κάτι “πολύ δυνατό” που την βοηθά να στέκεται στα πόδια της.

Παράλληλα διαψεύδει πως δεν άφηνε τα παιδιά να τρώνε κρέας και αυγά και πως στο σπίτι έμπαιναν τα πάντα.

“Θέλω να γυρίσει ο άνθρωπός μου”

Η μητέρα ζητά να επιστρέψει σπίτι τόσο ο “άνθρωπός της” όσο και τα παιδιά ώστε να ενωθεί η οικογένεια και πάλι. Μάλιστα λέει πως πρόσφατα είχαν συζητήσει κάποια πράγματα, και πως πλέον ήταν ακόμα… πιο ενωμένοι.

Επιβεβαιώνει ωστόσο πως είχε κάνει περιοριστικά μέτρα εναντίον του, αλλά τελικά ήταν για ένα περιστατικό που… παρεξήγησε και πως πλέον τα έχουν βρει.

“Δεν θέλουν να γυρίσουν τα παιδιά”

Είπε πως έχει επαφή με τα παιδιά εκεί που είναι, τα οποία όμως δεν θέλουν να γυρίσουν πίσω, και που η μητέρα το αποδίδει στο ότι “το θέμα είναι νωπό ακόμα”.

Σημειώνει πως τα παιδιά αγαπούν τον πατέρα τους και πως και εκείνος θέλει να ξαναζήσει μαζί τους. Διαψεύδει επίσης ακόμα και τα “καψώνια” που έκανε στα παιδιά με το να τα βγάζει καλοκαίρι μέσα στον ήλιο να σκάβουν, λέγοντας πως “απλά τους έδειχνε κάποια πράγματα”.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις