Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Αρμαγεδδώνας” στο Καματερό – Κόπηκε στη μέση ο δρόμος, καταστράφηκαν περιουσίες – ΦΩΤΟ και VIDEO

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Κλειστή η λεωφόρος Φυλής και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Γούναρη στο Καματερό. Ο δρόμος υπέστη καθίζηση λόγω της καταρρακτώδους βροχής αλλά και των έργων αντιστήριξης που βρίσκονταν σε εξέλιξη. “Καταστράφηκαν οι περιουσίες μας από την κακοκαιρία” λένε στο Newsit οι κάτοικοι.

Η καταιγίδα που επληξε χθες το απόγευμα την Αττική προκάλεσε σοβαρά προβλήματα κυρίως στα δυτικά προάστια με αποκορύφωμα την περιοχή του Καματερού.

“Αρμαγεδδώνας” στο Καματερό

Η έντονη βροχόπτωση ξήλωσε κυριολεκτικά τον δρόμο στη λεωφόρο Φυλής στο ύψος της Γούναρη. Τα νερά της βροχής υπέσκαψαν το οδόστρωμα με αποτέλεσμα ο δρόμος να βρεθεί στον αέρα και σιγά, σιγά να αρχίσει να υποχωρεί.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Η κατάσταση έγινε πολύ επικίνδυνη για τους διερχόμενους οδηγούς και έτσι να να μην υπάρξει ατύχημα ή κάτι ακόμη χειρότερο πάρθηκε η απόφαση ο δρόμος να κλείσει στο συγκεκριμένο σημείο.

ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT

Από χθες λοιπόν εως και αυτή την ώρα είναι κλειστά και τα δύο ρεύματα της κεντρικής οδικής αρτηρίας των δυτικών προαστίων.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Οι υπηρεσίες του δήμου είχαν ενημερώσει ότι τα νερά των ρεμάτων πρέπει να ελεγχθούν με άλλα έργα, όμως δεν εισακούστηκαν. Έτσι χθες είχαμε την καταστροφή.

ΦΩΤΟ NEWSIT

“Πνιγόμαστε κάθε φορά που βρέχει” λένε οι κάτοικοι

Από τη χθεσινή νεροποντή υπήρξαν και αρκετές ζημιές σε σπίτια από πλημμύρες. Οι κάτοικοι οργισμένοι λένε στο Newsit πως κάθε φορά που βρέχει έντονα βλέπουν τις περιουσίες να καταστρέφονται.

ΦΩΤΟ NEWSIT

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μια καταιγίδα μας έπνιξε στα προβλήματα – Δρόμος βούλιαξε στο Καματερό – Σάρωσε τη Μεσσηνία η κακοκαιρία

Η κακοκαιρία “σάρωσε” την Εύβοια – ΒΙΝΤΕΟ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού! – Έβρεξε προβλήματα! – Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Μεσσηνία: Μεγάλες ζημιές σε θερμοκήπια από ανεμοστρόβιλο!

Έβρεξε… 6.000 κεραυνούς σε 12 ώρες στην Ελλάδα!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε