Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Πατσατζόγλου – Βουρλιώτης στον ίδιο συνδυασμό στην Αγία Βαρβάρα!

Εκλογές 2019: Πατσατζόγλου – Βουρλιώτης στον ίδιο συνδυασμό στην Αγία Βαρβάρα!

Χρήστος Πατσατζόγλου και Νίκος Βουρλιώτης, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό “Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά”, δίνουν τη δική τους μάχη, αυτή τη φορά μακριά από γήπεδα και πίστες.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με συμμετοχές και στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, Χρήστος Πατσατζόγλου, και ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός Νίκος Βουρλιώτης (NiVo), και οι δύο με καταγωγή από την Αγία Βαρβάρα, αποδέχτηκαν την πρόσκληση του πρώην Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας και εκ νέου υποψήφιου δήμαρχου, κ. Λάμπρου Μίχου, να συμμετέχουν στις Εκλογές 2019. Πατσατζόγλου και Βουρλιώτης, με κάθε τρόπο, αποδεικνύουν την αγάπη τους για τον τόπο που μεγάλωσαν και τον τόπο που τους ανέδειξε, και αποφάσισαν να προσφέρουν, ο καθένας με τις δυνάμεις του, για να γίνει η “Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά”.

Και οι δύο μάλιστα, δεν χάνουν χρόνο, και δίνουν το “παρών” σε συγκεντρώσεις επιμόρφωσης των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού, αλλά και τις συναντήσεις με τους πολίτες της περιοχής, που οργανώνει ο συνδυασμός του Λάμπρου Μίχου σε κάθε γωνιά της πόλης.

Και οι δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, άλλωστε, είναι συνηθισμένοι να δίνουν τις μάχες και να τις κερδίζουν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις