Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιώργος Μπαλταδώρος: Βουβός θρήνος στο σπίτι του στην Πετρούπολη

Γιώργος Μπαλταδώρος: Βουβός θρήνος στο σπίτι του στην Πετρούπολη

Κανείς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι ο Γιώργος Μπαλταδώρος δεν θα γυρίσει στο διαμέρισμα της Πετρούπολης. Στο σπίτι όπου ζούσε με τη γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά.

Στη γειτονιά του ο πόνος δεν μπορεί να κρυφτεί. Όσοι τον γνώριζαν, μιλούν για έναν από τους πιο έμπειρους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο Γιώργος Μπαλταδώρος, στις 12:15 της 12ης Απριλίου πέρασε στο πάνθεον των ηρώων της Πολεμικής Αεροπορίας.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν έγινε γνωστός ο θάνατός του, στο σπίτι του στην Πετρούπολη συρρέει συνεχώς κόσμος. Συνάδελφοί του, συγγενείς, φίλοι. Άνθρωποι που τον γνώριζαν, τον αγαπούσαν και θέλουν με κάθε τρόπο να στηρίξουν εκείνους που αφήνει πίσω: τη γυναίκα του, τον γιο του και την κόρη του.

Στη γειτονιά του, οι κάτοικοι της περιοχής λένε μόνο λίγα πράγματα. Ούτε κι εκείνοι θέλουν να μιλήσουν χωρίς την άδεια της οικογένειάς του. Το μόνο που λένε είναι πόσο καλό παιδί ήταν ο Γιώργος Μπαλταδώρος και πόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, μόλις στα 34α του χρόνια.

Ο αρχηγός ΓΕΑ

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, στο σπίτι του άτυχου σμηναγού βρέθηκε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου. Ήθελε να συλλυπηθεί προσωπικά τη χήρα του Γιώργου Μπαλταδώρου.

Ο αρχηγός του ΓΕΑ δεν έμεινε πολλή ώρα στο σπίτι του άτυχου σμηναγού. Όταν βγήκε, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, σεβόμενος το πένθος της οικογένειας. «Δεν είναι σωστό. Θα κάνουν δηλώσεις άλλοι», αρκέστηκε να πει μόνο ο αρχηγός ΓΕΑ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις