Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Καινούργιο tablet: Το καλύτερο smart δώρο για τις γιορτές

Καινούργιο tablet: Το καλύτερο smart δώρο για τις γιορτές

Με το Δεκέμβριο να είναι γεμάτος από γιορτές, τα δώρα πάνε κι έρχονται. Σίγουρα θα έχεις κι εσύ κάποιον που γιορτάζει αυτές τις μέρες. Ακόμα κι αν δεν έχεις, όμως, τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά θέλουν έτσι κι αλλιώς τα δώρα τους.

Οπότε, όλοι μπαίνουμε σε σκέψεις για το τι θα χαρίσουμε στους ανθρώπους μας. Η πρώτη δική μας σκέψη ήταν ένα smart gadget και το μυαλό μας πήγε κατευθείαν σε ένα tablet. Χρησιμότητα παρόμοια με αυτή του smartphone, αλλά, «χορταστική» οθόνη για να σερφάρεις και να stream-άρεις με μεγαλύτερη άνεση κάνουν το tablet έλα τέτοιο δώρο για τις γιορτές.

Αν σε «έψησε» κι εσένα η ιδέα, τότε, σου έχουμε παρακάτω μερικές από τις συσκευές που μας κίνησαν περισσότερο το ενδιαφέρον, ψάχνοντας την αγορά. Η αναζήτησή μας μάς οδήγησε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Public το οποίο διαθέτει τόσο μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα τεχνολογίας που σίγουρα θα βρεις κι εσύ αυτό που ψάχνεις. Smartphones, tablets, laptops, φωτογραφικά, τηλεοράσεις, Drones, VR γυαλιά, smartwatches και activity tracker είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες προϊόντων οι οποίες σου δίνουν πάνω από 1.000.000 επιλογές δώρων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας. Δεν είναι καθόλου παράξενο, λοιπόν, που και εμείς βρήκαμε τρία tablet τα οποία θα μετατραπούν σε τέλεια δώρα. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά.

Huawei MediaPad T5 10 – η έξυπνη επιλογή

Όπως είπαμε και παραπάνω, η μεγάλη οθόνη είναι ένας από τους βασικούς λόγους για να επιλέξεις κάποιος ένας tablet. Οπότε, όλες μας οι επιλογές έχουν οθόνη γύρω στις 10 ίντσες. Και η πιο έξυπνη επιλογή σε αυτή την κατηγορία είναι το Huawei MediaPad T5  10, το οποίο προσφέρει πολλά, ζητώντας λίγα. Διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή που τρέχει τα πάντα, 2GB RAM για να μην κολλάει και οθόνη IPS 10.1’’ με ανάλυση Full HD (1920x1200) για να απολαμβάνεις περιεχόμενο σε υψηλή ευκρίνεια.

Samsung Tab A T510 2019 10.1″ – Για γονείς και παιδιά

Το δώρο που ψάχνεις μπορεί να είναι για παιδί, οπότε, στην περίπτωση αυτή πας σε κάτι φθηνό, σωστά; Εν μέρει ναι, είναι η απάντηση. Δεν θέλεις να ξοδέψεις πολλά, πράγμα απολύτως λογικό, αλλά, η τιμή δεν θα πρέπει να είναι το μόνο σου κριτήριο. Το νέο Tab A 2019 από τη Samsung, για παράδειγμα, διαθέτει το Kids Home app. Η εφαρμογή αυτή προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον για παιδιά, με πρόσβαση μόνο σε κατάλληλο περιεχόμενο. Μέσα από το Kids Home προσφέρεται επίσης και γονικός έλεγχος, μέσω του οποίου μπορεί κάθε γονέας να παρακολουθεί τη διάρκεια χρήσης του tablet. Βάλε σε όλα τα παραπάνω και τα πολύ δυνατά χαρακτηριστικά, όπως οκταπύρηνος επεξεργαστής, οθόνη 10,1’’ 1920x1200 και μεγάλη μπαταρία 6.150mAh, και έχεις ένα tablet το οποίο μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένεια.

iPad 7th Gen – Ο βασιλιάς της κατηγορίας

Όταν μιλάμε για tablet βέβαια, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο iPad. Η ταμπλέτα της Apple θεωρείται, όχι άδικα, η καλύτερη επιλογή της κατηγορίας και η 7η γενιά του πιο επιτυχημένου μοντέλου tablet της Apple, το κάνει ακόμα καλύτερο. Η οθόνη μεγάλωσε και είναι τώρα 10,2’’, ο επεξεργαστής ανανεώθηκε και είναι πλέον o A10, και οι κάμερες είναι ακόμα καλύτερες. Αν ψάχνεις flagship tablet, χωρίς να αναζητάς «Pro» λειτουργίες, τότε, το iPad 7th Gen είναι σχεδόν… μονόδρομος. Άρα, αποτελεί και το ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους σου ή και για εσένα. Γιατί και ένα δώρο στον εαυτό σου δικαιολογείται αυτή την περίοδο, δεν νομίζεις;

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις