Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κίνηση στο… κόκκινο! Μπλοκαρισμένοι δρόμοι παντού

Κίνηση στο… κόκκινο! Μπλοκαρισμένοι δρόμοι παντού

Ακινητοποιημένοι από την κίνηση όλοι οι κεντρικοί δρόμοι στην Αθήνα.
Ποτάμι… ταλαιπωρίας ο Κηφισός.
Μισή ώρα χρειάζεται για να κάνει κανείς τη διαδρομή Καλλιμάρμαρο – Πύργος Αθηνών.
Προβλήματα και καθυστερήσεις και στην Αττική οδό λόγω τροχαίου.
Δείτε χάρτη με την κίνηση στους δρόμους.

Η βροχή και η ώρα αιχμής κάνουν δύσκολη τη ζωή των οδηγών σε σχεδόν όλους τους δρόμους. Πρωί Δευτέρας και η κίνηση τους δρόμους είναι εφιαλτική!

Κηφισίας, Κηφισός, Μεσογείων, Συγγρού, οι δρόμοι γύρω από το λιμάνι έχουν μετατραπεί σε… απέραντο πάρκινγκ, με την κίνηση να μπλοκάρει τα πάντα!

Η κατάσταση στην άνοδο της Κηφισίας στις 09:40

Στον Κηφισό είναι ακινητοποιημένα, σχεδόν, και τα δυο ρεύματα, με τα αυτοκίνητα να κινούνται με εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες.

Ταλαιπωρία και για τους οδηγούς που χρησιμοποιούν την Κηφισίας, τη Μεσογείων, την παραλιακή αλλά τη Συγγρού, όπως και στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Είναι χαρακτηριστικό πως για να κάνει κανείς τη διαδρομή από το Καλλιμάρμαρο έως τον Πύργο Αθηών χρειάζεται μισή ώρα τουλάχιστον!

Δείτε την κατάσταση στους δρόμους στις 09:30

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση λίγο μετά τις 08:30

Κίνηση και στην Αττική Οδό λόγω τροχαίου

Μη νομίσει κανείς από τον… κανόνα της κίνησης ξεφεύγει η Αττικής Οδός. Ένα τροχαίο που σημειώθηκε στη δυτική Περιφερειακή Υμηττού έφερε έφερε καθυστερήσεις από Πεντέλης έως Κηφισίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα, από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας καθώς και από Μεταμόρφωση έως Ηράκλειο στο ρεύμα προς αεροδρόμιο.

Αιτία της αυξημένης κίνησης, πέρα από το δύσκολο της ώρας, το γεγονός πως φαίνεται πολύ να επέλεξαν να πάρουν το αυτοκίνητό τους φοβούμενοι πως μπορεί να βρέξει (περισσότερο) τις επόμενες ώρες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις