Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Κρυονέρι: Θρίλερ με το απανθρακωμένο πτώμα – Τι αναφέρει μαρτυρία

Κρυονέρι: Θρίλερ με το απανθρακωμένο πτώμα – Τι αναφέρει μαρτυρία

Θρίλερ δίχως τέλος φαίνεται πως είναι η υπόθεση με το απανθρακωμένο πτώμα στο Κρυονέρι.
Απαντες αναζητούν τα αίτια που το ΙΧ έπεσε στην χαράδρα και έπιασε φωτιά.
Μαρτυρία αναφέρει ότι ο 67χρονος ήταν 50 χρόνια επαγγελματίας οδηγός.
Ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε στην αρχική εξέταση να διακρίνει τα αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα.

Συνεχίζεται το θρίλερ με το απανθρακωμένο πτώμα στο Κρυονέρι. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο άτυχος οδηγός έπεσε με το ΙΧ του σε χαράδρα, έπιασε φωτιά με συνέπεια ένας 67χρονος άνδρας να καεί. Δεν υπάρχει όμως κανείς μάρτυρας να επιβεβαιώσει το γεγονός και να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Το περιβάλλον του άνδρα που απανθρακώθηκε δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. Φίλος του μιλώντας στον Alpha αφήνει πολλά ερωτηματικά. «Είχε πάει στο βουνό που πήγαινε καθημερινά και την διαδρομή την ήξερε καλά. Αποκλείεται να ήταν κάτι άλλο, εκτός και αν του συνέβη κάτι με την υγεία του. Ήταν επαγγελματίας οδηγός για 50 χρόνια. Έχει γυρίσει όλο τον κόσμο. Αποκλείεται να του έφυγε το αυτοκίνητο από κακό χειρισμό. Κάτι έγινε με την υγεία του».

Παραμένει άγνωστο πως έγινε το δυστύχημα. Αν το αυτοκίνητο παρουσίασε βλάβη ή αν ο οδηγός πατέρας τριών παιδιών είχε πρόβλημα υγείας.

Πολλά θα κριθούν και από την ιατροδικαστική εξέταση. Προς το παρόν ο ιατροδικαστής επειδή ο άνδρας ήταν απανθρακωμένος δεν μπορούσε να διακρίνει αν το άτυχος άνδρας είχε κάποια εξωτερικά τραύματα ή αν κάποιος τον είχε χτυπήσει, πυροβολήσει ή μαχαιρώσει. Γι’ αυτό και θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση.

Πρέπει η νεκροψία για να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί κάποιο καρδιακό ή εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ έλεγχος θα πραγματοποιηθεί και στο όχημα για τους λόγους για τους οποίους πήρε φωτιά.

Ποιες οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας

Οι πρώτες, πάντως, εκτιμήσεις από την αστυνομία αναφέρουν ότι συνέβη τροχαίο δυστύχημα με συνέπεια ο άνδρας να χάσει τη ζωή του. Συγκεκριμένα, το όχημά στο οποίο επέβαινε ο άνδρας έπεσε σε χαράδρα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και στη συνέχεια προκλήθηκε πυρκαγιά μικρής έκτασης την οποία έσβησαν αμέσως δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Το ανθρωποκτονιών έδωσε την υπόθεση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, ενώ περιμένουν και το πόρισμα του ιατροδικαστή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις