Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέο σποτ της Βίκυς Σταυροπούλου για το αγαπημένο της Περιστέρι

Νέο σποτ της Βίκυς Σταυροπούλου για το αγαπημένο της Περιστέρι

Με το σύνθημα μένουμε ασφαλείς… μένουμε ενωμένοι η Βίκυ Σταυροπούλου, η κόρη της Δανάη Μπάρκα και ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης συμμετέχουν στην καμπάνια του δήμου Περιστερίου για την μετά κορονοϊό εποχή.

Η γνωστή ηθοποιός στηρίζει ενεργά την όλη προσπάθεια γι’ αυτό και μετά το κοινωνικό σποτ, στο οποίο πρωταγωνιστεί για την δημιουργία μάσκας ή ενός προστατευτικού καλύμματος προσώπου, δέχτηκε να συμμετέχει και στις προσπάθειες που καταβάλει ο αγαπημένος της δήμος.

Οι τρεις καλλιτέχνες περπατούν σ’ έναν από τους πιο κεντρικούς και εμπορικούς δρόμους της χώρας αυτόν της Εθνικής Αντιστάσεως και καλούν από Δευτέρα όπου ανοίγουν, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, όλα τα καταστήματα πλην των μεγάλων εμπορικών κέντρων, τους δημότες να στηρίξουν την τοπική αγορά του Περιστερίου, στηρίζοντας, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, με τον τρόπο αυτό ο ένας τον άλλον.

 

Η αγάπη της Βίκυς Σταυροπούλου για έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας, όπως είναι το Περιστέρι, δεν είναι τυχαία καθώς εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε. Η ίδια εξακολουθεί να επισκέπτεται την περιοχή μαζί με την κόρη της Δανάη και συγκεκριμένα την παλιά της γειτονιά στην Ανθούπολη αρκετά συχνά γιατί εκεί ζουν αγαπημένα της πρόσωπα. Πάντα απλή, χαμογελαστή και καταδεκτική η Βίκυ είναι για τους γείτονες της το αγαπημένο τους κορίτσι που κατάφερε να ξεχωρίσει.

Η πρωτοβουλία της καμπάνιας ανήκει στον “δαιμόνιο” δήμαρχο Ανδρέα Παχαρουρίδη, ο οποίος μαζί με τους στενούς του συνεργάτες την περίοδο της καραντίνας και του περιορισμού, εκτός από τις απολυμάνσεις και την βοήθεια στο σπίτι, είχαν αναλάβει τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας της πανδημικής κρίσης, που επιβάλλεται να βρει όλους τους κλάδους του δήμου δυνατούς και υγιής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις