Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Ψινάκης στο Καπανδρίτι για τις φωτιές! “Τσακίστηκα και πήρα ελικόπτερο – Έσβησα και λίγη φωτίτσα”

Ο Ψινάκης στο Καπανδρίτι για τις φωτιές! “Τσακίστηκα και πήρα ελικόπτερο – Έσβησα και λίγη φωτίτσα”

Απολαυστικός, παρά τις δύσκολες συνθήκες, ο Ηλίας Ψινάκης. Ο δήμαρχος Μαραθώνα έσπευσε στο πύρινο μέτωπο στο Καπανδρίτι το βράδυ της Δευτέρας. Ο Ηλίας Ψινάκης φρόντισε ακόμα και αυτή τη δύσκολη στιγμή του να δώσει το στίγμα του.

Ο Ηλίας Ψινάκης πήγε εκεί για να βοηθήσει, όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα αποκάλυψε ότι έφερε μαζί του σάντουιτς και νερό για τους πυροσβέστες. Ο ίδιος χαρακτήρισε τους πυροσβέστες, τους εθελοντές αλλά και τους κατοίκους της περιοχής ήρωες. Ο Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε για την πυρκαγιά, καθώς βρισκόταν σε ένα ερημονήσι. Όπως είπε, το έμαθε όταν τον πήρε το πρωί στις 6 η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, για να τον ενημερώσει.

“Μόλις το άκουσα πήρα ένα ελικόπτερο, τσακίστηκα και ήρθα. Δεν ήρθα να κάνω μόντελινγκ. Ήρθα να βοηθήσω! Με πεύκο και 7 μποφόρ και ο Μωυσής να είσαι, δεν σβήνει η φωτιά”, είπε. Ο Ηλίας Ψινάκης χαρακτήρισε “σούπερ τυπάκι που ξέρει καλά τη δουλειά του” τον προϊστάμενο της Πυροσβεστικής στο σημείο, με τον οποίο συνομίλησε. Ο ίδιος τόνισε ότι “έσβησα και λίγη φωτίτσα”.

Τέλος, καθησύχασε τους πολίτες ότι ο Δήμος Μαραθώνα δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο και η κατάσταση ελέγχθηκε νωρίς.

https://www.youtube.com/watch?v=FrJ7-mpsdjg

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις