Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Προσοχή! Έργα στην Εθνική Οδό στο Καπανδρίτι

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τα έργα για την κατασκευή νησίδας θα διαρκέσουν για ημέρες με αποτέλεσμα να υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα επιβαρύνουν την κίνηση στο σημείο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας τα έργα θα διαρκέσουν από 25 Ιουλίου ως 8 Αυγούστου και στο ύψος του 35ου χιλιομέτρου στο Καπανδρίτι θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις…

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ:

Λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής νησίδων, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στα παρακάτω τμήματα του Α/Κ Καπανδριτίου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ύψος της χ/θ 35+240 της, περιοχής Δήμου Ωρωπού, κατά το χρονικό διάστημα από την 07:30΄ ώρα της 25.7.2016 έως την 19:30΄ ώρα της 8.8.2016, καθ’ όλο το 24ωρο, σε δύο φάσεις, ως εξής:

Α΄ ΦΑΣΗ:
Λ. Τυρταίου, στο τμήμα από τη συμβολή της με τον κλάδο εισόδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, μήκους είκοσι πέντε (25,00) μέτρων, με μέγιστο πλάτος δύο μέτρα και πενήντα εκατοστά (2,50 μ.) από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος.
Κλάδο εισόδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, μήκους είκοσι πέντε (25,00) μέτρων, με μέγιστο πλάτος δύο μέτρα και πενήντα εκατοστά (2,50 μ.) από το αριστερό άκρο του οδοστρώματος. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος.
Β΄ ΦΑΣΗ:
Κλάδο εξόδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στο μέσο του οδοστρώματος, συνολικού μήκους δέκα (10,00) μέτρων προ και μέχρι τη συμβολή με τη Λ. Τυρταίου, πλάτους μεταβαλλόμενων διαστάσεων που θα κυμαίνεται από ένα (1,00) μέτρο έως επτά μέτρα και πενήντα εκατοστά (7,50 μ.). Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εκατέρωθεν, από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε