Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σεισμός στην Αθήνα: “Χάος” στους δρόμους – Διακοπές ρεύματος και προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες

Σεισμός στην Αθήνα: “Χάος” στους δρόμους – Διακοπές ρεύματος και προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες

Χάος έχει προκληθεί στην Αθήνα, όπως ήταν αναμενόμενο, από τον δυνατό σεισμό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (19.07.2019).

Ο σεισμός στην Αθήνα έφερε “κομφούζιο” στους δρόμους, αφού σε πολλά σημεία το μποτιλιάρισμα είναι μεγάλο και αυτοκίνητα πηγαίνουν… σεμειωτόν.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται στην Αθηνών – Λαμίας Αθηνών-Λαμίας έως τον κόμβο Καλυφτάκη, στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας, και στην Βασιλίσσης Σοφίας, και στην κάθοδο και στην άνοδο, στην Αττική οδό (ρεύμα προς Ελευσίνα από 37ο έως το 23ο χλμ και στο ρεύμα προς αεροδρόμιο από 22ο έως 30οχλμ), καθώς και στο οδικό δίκτυο γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Σημειώνεται, ότι περισσότεροι από 110 τροχονόμοι έχουν αναπτυχθεί σε διάφορα σημεία για τη διευκόλυνση των οδηγών, ενώ το έργο της Τροχαίας συνδράμει και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Διακοπές ρεύματος, προβλήματα με τις τηλεφωνικές γραμμές

Παράλληλα σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος στο κέντρο της Αθήνας, σε περιοχές του Πειραιά και στο Αιγάλεω προκάλεσε. Οι βλάβες, σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιες πηγές, εντοπίζονται στα δίκτυα μέσης και χαμηλής τάσης, ενώ στην υψηλή τάση (που θα επηρέαζε περισσότερες περιοχές) κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν εντοπίστηκαν προβλήματα.

Προβλήματα υπήρξαν και στις τηλεπικοινωνίες λόγω υπερφόρτωσης όλων των δικτύων αφού αμέσως μετά τη σεισμική δόνηση όλοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους.

Οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών συνιστούν στο καταναλωτικό κοινό να καλούν μόνο επείγουσες κλήσεις και να επικοινωνούν μέσω εφαρμογών, όπως viber, WhatsApp και μέσα δικτύωσης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις