Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι απαντά ο γνωστός ζωγράφος για την υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων!

Τι απαντά ο γνωστός ζωγράφος για την υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων!

Γραπτή δήλωση με αφορμή τη σύλληψή του για την υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διένειμε ο γνωστός ζωγράφος. Νωρίτερα είχε μιλήσει στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός ζωγράφος, 40 ετών, συνελήφθη μαζί με έναν 67χρονο βετεράνο ρόκερ και μία 40χρονη γυναίκα από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Ο 40χρονος, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση πορνογραφίας, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στην ανακρίτρια.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, μάλιστα, μίλησε στον αέρα του “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ και στην δημοσιογράφο της εκπομπής, Εβίτα Τσιλοχρήστου.

Για την περιπέτειά του ο ζωγράφος προέβη στην παρακάτω γραπτή δήλωση όπου επαναλαμβάνει ότι δεν έχει καμία σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με τα άρθρα που έχουν δημοσιευθεί τις δύο τελευταίες ημέρες σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, τα οποία σχετίζονται με τα περιστατικά Δικαστικής μου υπόθεσης, για την οποία έχει σχηματισθεί ποινική δικογραφία, η οποία σχετίζεται όσον αφορά το πρόσωπό μου, με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ μία ανήλικη κοπέλα, ηλικίας 17 ετών και 10 μηνών, φωτογράφιση στην οποία η ίδια συναίνεσε, αφού πρώτα μου παρουσιάστηκε ως ΕΝΗΛΙΚΗ, ισχυριζόμενη ότι θαυμάζει το έργο μου ως καλλιτέχνη, Σας αναφέρω ότι ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχω με οποιοδήποτε υλικό παιδικής πορνογραφίας, ούτε και βρέθηκε στην κατοχή μου άλλο υλικό, πέραν της επαγγελματικής φωτογράφισης της φερόμενης ως παθούσας, και ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχω με τους συγκατηγορουμένους μου, τις πράξεις των οποίων και αγνοώ.

Αυτό που προσπαθώ με κάθε τρόπο να πράξω τα τελευταία 20 χρόνια που δραστηριοποιούμαι στον εικαστικό χώρο είναι να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προώθηση και εξέλιξη της Τέχνης και αλλά και του Ελληνικού Πολιτισμού εντός και εκτός των συνόρων της Χώρας.

Αναμένω την οριστική κρίση από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη σε Αυτές, ταυτόχρονα κατηγορηματικά Σας αναφέρω ότι δεν πρόκειται να επιτρέψω σε κανέναν να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου, καθώς και την εν γένει επαγγελματική μου δραστηριότητα, δημοσιοποιώντας αναληθείς πληροφορίες αλλά και ευαίσθητα προσωπικά μου δεδομένα, επιφυλάσσομαι δε να προβώ σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την προστασία των δικαιωμάτων μου και την τιμωρία των υπαιτίων της δημοσιοποίησης των ως άνω απορρήτων πληροφοριών.

Αθήνα, την 23 Απριλίου 2019

Ο ΔΗΛΩΝ

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις