Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νεκρός μέσα στο σπίτι του διάσημος ράπερ

νεκρός ράπερ

Ο ράπερ έγινε ευρέως γνωστός μόλις πριν λίγους μήνες με το πρώτο κιόλας τραγούδι του και όλοι προεξοφλούσαν ότι θα είχε λαμπρή πορεία.

Ο ράπερ Bashar Barakah Jackson, περισσότερο γνωστός ως Pop Smoke, πυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του στο Χόλιγουντ το πρωί της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια διάρρηξης και ληστείας.

Ο Pop Smoke, έγινε γνωστός τον περασμένο χρόνο, σε ηλικία μόλις 20 ετών, με το πρώτο του τραγούδι, το “Welcome to the Party”. 

Η επιτυχία του τραγουδιού ήταν τόσο μεγάλη, που βγήκε σε remix στο οποίο συμμετείχε η “ντίβα” της ραπ μουσικής, Nicky Minaj.

https://twitter.com/netrapsforever/status/1230149919320702976?s=20

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο Pop Smoke μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

Κατά την αστυνομία, δύο άνδρες που φορούσαν μάσκες εισέβαλαν στο σπίτι, το οποίο πρόσφατα είχε νοικιάσει ο μουσικός. Όπως ανέφεραν γείτονες ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί, ενώ οι δράστες έφυγαν πεζή από το σπίτι.

Ο Bashar Barakah Jackson είχε γεννηθεί στις 20 Ιουλίου του 1999 στο Μπρούκλυν. Η μητέρα του ήταν από την Τζαμάικα και ο πατέρας του από τον Παναμά.

 

https://twitter.com/TheTylt/status/1230149977059577856?s=20

 


Τον Ιανουάριο είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο “John F. Kennedy” της Νέας Υόρκης, με την κατηγορία κλοπής αυτοκινήτου.

Επρόκειτο για μια Rolls Royce Wraith, την κλοπή της οποίας κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης της όταν ο Smoke που την είχε δανειστεί για τα γυρίσματα ενός video clip δεν την επέστρεψε.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε από την αστυνομία μπροστά από το σπίτι της μητέρας του Smoke. Ο ράπερ δήλωσε αθώος κι αφέθηκε ελεύθερος αφού κατέβαλε εγγύηση 250.000 δολαρίων.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις