Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Ξεφάντωσαν στη δεύτερη δεξίωση! Όσα έγιναν στο οίκημα Φόγκμορ [pics]

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ
Φωτογραφία Reuters

– 200 καλεσμένοι βρέθηκαν στο οίκημα Φόγκμορ, όπου έγινε η δεύτερη δεξίωση των νεόνυμφων
– Ανάμεσά τους οι Τζόρτζ Κλούνεϊ – Αμάλ Αλαμουντίν, Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, Όπρα Γουίνφρεϊ, και Έλτον Τζον
– Εντυπωσιακή η Μέγκαν Μαρκλ και στη δεύτερη εμφάνισή της
– Ο πρίγκιπας Χάρι έγινε… κοκτέιλ
– Δείτε φωτογραφίες

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μάρκλ μετατράπηκαν σε… κοινούς θνητούς. Μετά τον παραμυθένιο γάμο τους, τον οποίο παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, το πριγκιπικό ζεύγος παρέθεσε μια… διαφορετική δεξίωση, το βράδυ του Σαββάτου (19.05.2018).

Η δεύτερη δεξίωση έγινε στο οίκημα Φόγκμορ, ένα όμορφο κτίριο του 17ου αιώνα, όπου το παρών έδωσαν 200 καλεσμένοι.

Η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, έκανε άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση, επιλέγοντας μια λευκή τουαλέτα, σε στενή γραμμή, της Βρετανίδας σχεδιάστριας, Stella McCartney.Στο δεξί χέρι, φορούσε ένα δαχτυλίδι που ανήκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Χάρι επέλεξε κλασικό μαύρο σμόκιν.

Το πριγκιπικό ζεύγος επιβιβάστηκε σε μία μπλε Τζάγκουαρ του 1968. Αυτή η στιγμή ήταν η μοναδική που απαθανατίστηκε από τους δεκάδες φωτορεπόρτερ, καθώς στη δεξίωση απαγορευόταν η εισόδος φωτογράφων.

Δείτε τη στιγμή που το πριγκιπικό ζεύγος αναχωρεί για το οίκημα Φόγκμορ

Ήταν ένα… πάρτι!

Οικοδεσπότης της δεύτερης δεξίωσης ήταν ο πρίγκιπας Κάρολος. Ωστόσο, από τις λεπτομέρειες που δημοσιεύουν τα βρετανικά ΜΜΕ, φαίνεται πως οι νεόνυμφοι είχαν βάλει πολλές προσωπικές πινελιές! Κι αυτό, διότι δεν επρόκειτο για μια δεξίωση με τυπικότητες και επιδείξεις… χλιδής, όπως κάποιοι θα φαντάζονταν, αλλά για ένα πάρτι!

Ο κουμπάρος, πρίγκιπας Γουίλιαμ, έβγαλε λόγο που ήταν γεμάτος πειράγματα για τον αδερφό του και η Μέγκαν Μαρκλ ευχαρίστησε την βασιλική οικογένεια που την “αγκάλιασε”.

Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θέλησε να πειράξει τον Έλτον Τζον. Απευθυνόμενος στους καλεσμένους, είπε “ξέρει κάποιος να παίζει πιάνο;”. Τότε, ο Έλτον Τζον σηκώθηκε και έπαιξε τέσσερα πασίγνωστα τραγούδια του: “Your Song”, “Tiny Dancer”, “Circle Of Life” και “I’m Still Standing”.

Κοκτέιλς και μπέργκερς

Τον πρώτο λόγο στη μουσική, τον είχε ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος επέλεξε τον Dj Sam Totolee για να παίξει house. Ο ίδιος DJ είχε παίξει και στον γάμο της Πίπα Μίντλετον.

Το μπαρ ονομαζόταν “ποτά του κόσμου” και περιλάμβανε δεκάδες κοκτέιλς. Μεταξύ αυτών, ένα κοκτέιλ με τζίντζερ και ρούμι, το “Όταν ο Harry γνώρισε τη Meghan”, που πήρε το όνομά του από τα κόκκινα μαλλιά του πρίγκιπα Χάρι!

Το δείπνο άρχισε στις 19.30 και ολοκληρώθηκε στις 22.00. Ύστερα από παράκληση του πρίγκιπα Καρόλου, όλα τα πιάτα του μενού ήταν από βιολογικά προϊόντα. Τα καναπεδάκια είχαν θέμα “η Άνοιξη συναντά το Καλοκαίρι”. Ωστόσο, οι νεόνυμφοι είχαν φροντίσει να υπάρχουν μπέργκερς και πίτσες για τις… μεταμεσονύχτιες λιγούρες.

Η δεξίωση ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα… Και ζήσαν αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα!

Πηγή: Daily Mail/ Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις