Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Reality με τίτλο “Survive the 80s” στη Νέα Ζηλανδία

Reality με τίτλο “Survive the 80s” στη Νέα Ζηλανδία

Reality show στη Νέα Ζηλανδία με τους παίκτες να καλούνται να επιβιώσουν σε συνθήκες δεκαετίας του 1980.

Ένα νέο reality show που θα προβάλλεται στο TVNZ OnDemand, το εθνικό τηλεοπτικό κανάλι της Νέας Ζηλανδίας, συγκεντρώνει μια ομάδα millennials και Gen Z-ers με αποστολή να συγκατοικήσουν σε ένα σπίτι σε συνθήκες της δεκαετίας του 1980 για να διαπιστωθεί αν μπορούν να “επιβιώσουν”.

Προφανώς, έχει περάσει πολύς καιρός από τη δεκαετία του 1980 και στις μέρες μας χαρακτηρίζεται ως ενός είδους μυστηριώδης κόσμος, στον οποίο πρέπει να αντέξουν ήρωες που ταξιδεύουν στον χρόνο, σχολιάζεται σε δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου.

Το TVNZ ανακοίνωσε ότι αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο reality show με τίτλο “Survive the 80s” για το οποίο αναζητούνται “ομάδες εξαρτημένων από την τεχνολογία Gen Y και Z-ers” που επιθυμούν να βρεθούν αντιμέτωποι με μια “σειρά προκλήσεων της δεκαετίας του ’80 – χωρίς τα έξυπνα κινητά τους και μέσα κοινωνικής δικτύωσης”.

Οι συμμετέχοντες θα βιώσουν μία “επική περιπέτεια ρετρό” γεμάτη “μυστηριώδη τεχνολογία” όπως τα Walkman, το Gameboy και υπολογιστές που κάνουν δύο χρόνια για να ενεργοποιηθούν.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν θα αποτελούνται από άτομα ηλικίας από 18 έως 30 ετών απ’ όλη τη χώρα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις