Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

«Σήκωσε το, το… τιμημένο» – Η επίμονη κυρία Γιούνκερ διέκοψε συνέντευξη τύπου! video

«Σήκωσε το, το… τιμημένο» – Η επίμονη κυρία Γιούνκερ διέκοψε συνέντευξη τύπου! video

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ μάλλον δεν βάζει ποτέ το κινητό του στο αθόρυβο. Και η γυναίκα του μάλλον δεν το βάζει ποτέ… κάτω. Δείτε το σπαρταριστό στιγμιότυπο που έγινε viral.

Το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου. Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ανταποκρίθηκε στις επίμονες κλήσεις της γυναίκας του, την ώρα που ήταν στο βήμα της Συνόδου Κορυφής Ε.Ε – Αραβικού Συνδέσμου, στην Αίγυπτο. Κι έγινε viral.

Την ώρα της ομιλίας του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ λοιπόν χτύπησε το τηλέφωνο του. Ο επικεφαλής της Κομσιόν δεν… «μάσησε» και το έβγαλε από την τσέπη του για να δει ποιος τον καλεί αυτή την… όχι και τόσο κατάλληλη ώρα. Κάνει απόρριψη κλήσης και συνεχίζει την ομιλία του. Το τηλέφωνο ωστόσο χτυπάει ξανά. Το κλείνει πάλι. Αλλά αυτό ξαναχτυπά! Ο Γιούνκερ απαντάει και αποκαλύπτει την ταυτότητα του επίμονου καλούντα που βρίσκεται στην άλλη άκρη της γραμμής.

«Ήταν ο συνήθης ύποπτος, η γυναίκα μου», είπε ο πρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροπής προκαλώντας έτσι τα γέλια των παρισταμένων.

«Είναι η γυναίκα μου! Όχι, είναι η Μέρκελ!»

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια κλήση διακόπτει τον Γιούνκερ κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί το 2017 και στις Βρυξέλλες. Τότε ο Γιούνκερ απέρριψε την κλήση νομίζοντας πως τον καλούσε η σύζυγος του, όμως όπως διαπίστωσε αργότερα αυτή που τον καλούσε ήταν η… Άνγκελα Μέρκελ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις