Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Στις φλόγες μια τεράστια διαφημιστική πινακίδα στην Times Square στη Νέα Υόρκη – video

Στις φλόγες μια τεράστια διαφημιστική πινακίδα στην Times Square στη Νέα Υόρκη – video

Φωτιά πήρε μια από τις μεγαλύτερες ψηφιακές διαφημιστικές πινακίδες στη συνοικία Times Square στη Νέα Υόρκη.

Η φωτιά στην πινακίδα στην Times Square ευτυχώς δεν επεκτάθηκε αλλά χάρη στη γρήγορη συνδρομή της πυροσβεστικής σβήστηκε γρήγορα και δεν υπήρξαν θύματα η άλλες ζημιές.

Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανάρτησαν φωτογραφίες και βίντεο από την πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε και εξαπλώθηκε στη μία πλευρά της ψηφιακής πινακίδας την ώρα που ανέβαινε μια διαφήμιση για τη βότκα SKYY.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η SKYY είναι χορηγός των εκδηλώσεων του WordPride που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο στην πόλη της Νέας Υόρκης για την 50ή επέτειο από τις ταραχές του Στόουνγολ, ένα κύμα διαδηλώσεων υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων που ξέσπασε μετά την αστυνομική έφοδο στις 28 Ιουνίου 1969 σε ένα μπαρ του Γκρίνουιτς Βίλατζ, στο Stonewall Inn.

Η ντραγκ κουίν Τρίξι Ματέλ, η οποία παίζει στη διαφήμιση για τη βότκα SKYY, έγραψε στον Twitter: “Η αφίσα μου στην Time Square φλέγεται όταν ορισμένοι από εμάς έχουμε ένα πραγματικό πρόβλημα”.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε από την πυρκαγιά και ότι το κτίριο στο οποίο βρίσκεται η πινακίδα δεν υπέστη καμιά ζημιά.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις