Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια 1 Νοεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 01/11

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 01 Νοεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 01 Νοεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Η Αφροδίτη περνά σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη όπου και θα παραμείνει έως και τις 26/11. Το διάστημα αυτό μπορείς να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου, καθώς και να οργανώσεις ένα ταξίδι, πιθανά επαγγελματικού χαρακτήρα. Μοιράσου σκέψεις, εμπειρίες και επιθυμίες με συναδέλφους σήμερα, καθώς και τις υποχρεώσεις σου προκειμένου να διευκολύνεις τη μέρα σου. Η ειλικρίνειά σου να ξέρεις ότι θα εκτιμηθεί απ’ τον ερωτικό σύντροφό σου, γι’ αυτό άσε τις υπεκφυγές και τα υπονοούμενα. Εσύ που είσαι μόνη, να ξέρεις πως η νέα θέση της Αφροδίτης σε κάνει πιο επικοινωνιακή και πιο γοητευτική από ποτέ. Με την απόλυτη εύνοιά της λοιπόν απόλαυσε και τους καρπούς και τα δώρα της.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Αφροδίτη σήμερα ξεκινά τη διέλευσή της στον τομέα της οικειότητας, γι’ αυτό και το επόμενο διάστημα μέχρι και τις 26/11 είσαι σε απόλυτα καλή θέση για να αναγνωρίσεις και να παρατηρήσεις τα συναισθήματά σου. Οι σημερινές όψεις είναι αρκετά θετικές για να διαπεραιώσεις εργασιακά θέματα και να κλείσεις εκκρεμότητες. Απόφυγε και συγκράτησε τον εγωισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Η ζήλια και η κτητικότητα δεν είναι ένδειξη αγάπης, αλλά ανασφάλειας. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκινά μια περίοδος που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Γι’ αυτό διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και κάνε τον να κρέμεται απ’ τα χείλη σου. Εκμεταλλεύσου την περίοδο και τακτοποίησε οικονομικά θέματά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη κινείται από σήμερα στον τομέα των εταιρικών σχέσεών σου και θα είναι φιλοξενούμενη σε αυτήν τη θέση μέχρι τις 26/11. Είναι ευκολότερο αυτό το διάστημα να προσεγγίσεις ευχάριστους ανθρώπους και να είσαι ανοιχτή στις αλληλεπιδράσεις τους. Οι συναδελφικές σχέσεις στο χώρο εργασίας σου, σου δημιουργούν μια ασφάλεια και ένα οικείο περιβάλλον. Δώσε έμφαση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Δείξε του το ανάλογο ενδιαφέρον για να εισπράξεις τα αντίστοιχα. Εσύ που είσαι μόνη, το διάστημα σου υπόσχεται εξαιρετικές γνωριμίες και εμπειρίες. Από εκεί και πέρα είναι στο δικό σου χέρι να τις αξιολογήσεις σωστά.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις