Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ζώδια 17 Νοεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 17/11

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος ου;

ΚΡΙΟΣ: Κούραση, άγχος, αρνητικές σκέψεις και ανασφάλειες βγάλτες από το μυαλό σου και φρόντισε να ξεκουραστείς. Επιδίωξε οι συναναστροφές σου να είναι με αισιόδοξους και χαμογελαστούς ανθρώπους, μιας και έχεις ανάγκη ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Πιθανά να μην μπορείς να αποφύγεις στιγμές με οικογενειακά πρόσωπα και Κυριακάτικα τραπεζώματα. Κάνε το καθήκον σου, όμως φρόντισε να τελειώνεις το συντομότερο δυνατόν με αυτές τις υποχρεώσεις μιας και σε φέρνουν σε δύσκολη θέση. Ενδεχόμενα προβλήματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα λύσεις. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις και μην ξεσπάς τον εκνευρισμό σου σε φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Απόφυγε την υπερβολική ανάλυση των όσων ακούς σήμερα και προστάτευσε την ψυχολογία σου, που για κάποιο λόγο δεν είναι και στα καλύτερά της. Το επόμενο διάστημα θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι κινήσεις σου στα εργασιακά για αυτό καλά θα κάνεις να καταστρώσεις τα σχέδιά σου και να αποφορτίσεις τη βδομάδα που έρχεται. Συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου καλύτερα να τις αποφύγεις. Εσύ που είσαι μόνη, η Σελήνη σε προδιαθέτει για συναντήσεις με φίλους και όμορφες ήρεμες συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η στασιμότητα που διακρίνεις στις υποθέσεις σου πιθανά να σου δημιουργήσει εκνευρισμό ακόμα και σήμερα. Κάνε πράγματα που θα βοηθήσουν το μυαλό σου να ξεφύγει από αυτά τα θέματα και φρόντισε να περάσεις όμορφα. Δίνεις άμεση προτεραιότητα στα δικά σου θέματα και παραμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου. Ακόμα και τις στιγμές που είσαι μαζί του προσποιείσαι ότι τον ακούς και τον παρακολουθείς. Εσύ που είσαι μόνη, μην σκαλίζεις το παρελθόν και μην μένεις κολλημένη σε αυτό. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση, κάνε την κίνησή σου και ανάλογα με το τι θα εισπράξεις πάρε τις αποφάσεις σου.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις