Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ζώδια 6 Ιουλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 06/07

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 06 Ιουλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 06 Ιουλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Απόφυγε τις ορθολογιστικές σκέψεις κατά τη διάρκεια της μέρας και μάθε να σέβεσαι τα συναισθήματα των γύρω σου. Αναφορικά με τα συναισθηματικά σου, εάν είσαι μόνη και αναζητάς το άλλο σου μισό, μην απογοητεύεσαι εύκολα από μια γνωριμία, γιατί μπορεί να κρύβεται κάτω από το προσωπείο το άτομο των ονείρων σου. Με την σελήνη να περνά στο ζώδιο της Παρθένου, οι βραδινές ώρες προσφέρονται γενικά για ευχάριστες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα!

ΤΑΥΡΟΣ
Ειδικά σήμερα θα πρέπει να καταπιέσεις το θυμό σου και να προκαλέσεις όσο το δυνατόν λιγότερη δυσαρέσκεια στους γύρω σου, καθώς κάποιοι σε περιμένουν στη γωνία για να εκμεταλλευτούν ένα ολίσθημά σου και να σε εξουδετερώσουν. Εάν καταφέρεις να δαμάσεις τον ταύρο μέσα σου, η μέρα αναμένεται να περάσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με μάλλον θετικά αποτελέσματα. Με τον Ερμή στον 4ο οίκο σου, ευπρόσδεκτα είναι τα ταξίδια, οι εκδρομές, τα πάρτι ή άλλες δραστηριότητες που μπορούν να σε βγάλουν από τη ρουτίνα!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Σήμερα θα έχεις μια βάσιμη ένδειξη και την ελπίδα ότι θα πραγματοποιηθούν τα όνειρά σου! Αλλά και σε μικρότερης σημασίας ζητήματα μπορείς να καταγράψεις επιτυχίες. Κατά τα άλλα, μη φορτώνεις πολύ τη μέρα σου, γιατί είναι ιδανική για ξεκούραση. Ασχολήσου με το αγαπημένο σου χόμπι ή έλα σε επαφή με φιλικά πρόσωπα και πέρασε χαλαρά τη μέρα σου. Εάν είσαι δεσμευμένη, καθώς η μέρα έχει μια χροιά ρομαντισμού, φρόντισε να μη παραμελήσεις το ταίρι σου.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις