Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ζώδια 8 Νοεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 08/11

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 08 Νοεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 08 Νοεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Η επιθυμία να νιώθεις πιο ανεξάρτητη και ενδυναμωμένη είναι πιο ισχυρή από ποτέ και εσύ ασχολείσαι με καταστάσεις που τροφοδοτούν και ικανοποιούν αυτή σου την ανάγκη. Ο διαχωρισμός ανάμεσα σε εργασία και ανάπαυση είναι ένα στοίχημα για σένα που φαίνεται να το καταφέρνεις με σωστή οργάνωση και πιο στενή συνεργασία με συναδέλφους. Η προνοητικότητα και η προετοιμασία των στόχων σου είναι το μυστικό της επιτυχίας. Πάρε πρωτοβουλίες και πρόσθεσε πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Είναι σημαντικό για εσένα αυτήν την περίοδο να μπορείς να κρατάς τον έλεγχο των συναισθημάτων και καταστάσεων. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι, ακόμα τουλάχιστον, όλα αυτά που σου τάζουν και σου υπόσχονται.

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση σήμερα για να μπορέσεις να επαναφέρεις τις ισορροπίες στη ζωή σου, τόσο τις πνευματικές όσο και τις υλικές. Εκμεταλλεύσου τις δεξιότητές σου στα εργασιακά και προσπάθησε να συναναστραφείς με ανθρώπους που σε εμπνέουν και σε ενθαρρύνουν. Το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και τη σχέση σας είναι πιο ισχυρό από ποτέ. Εσύ που είσαι μόνη, μη λες όχι σε νέες γνωριμίες και μην είσαι αυστηρή στην κριτική σου απέναντί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σημερινές επιρροές σε ενθαρρύνουν να φτάσεις σε μια ευχάριστη ισορροπία μεταξύ πρακτικότητας και έμπνευσης. Είναι ιδανική στιγμή για να γίνεις πιο ευέλικτη προκειμένου να επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Τόσο ο Κρόνος όσο και ο Ποσειδώνας που συνδέονται αρμονικά ενισχύουν την ικανότητά σου να συνδυάσεις επιστήμη, γνώση και πίστη. Έκφρασε και δείξε την αφοσίωσή σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Καιρός να παραδεχτείς τις αλήθειες σου για να μπορέσετε να κάνετε κοινά όνειρα. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις πληθώρα θαυμαστών, γι’ αυτό και καλείσαι αυτήν τη φορά και σε αυτήν τη φάση της ζωής σου να κάνεις τις σωστές επιλογές.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις