Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 20 Ιανουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Μάθε πως θα κινηθούν τα επαγγελματικά, αλλά και τα ερωτικά σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη.

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά: Ημέρα ή του ύψους ή του βάθους σε κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα. Παρόλα αυτά θα δεχτείς απρόσμενη βοήθεια από κοντινό σου πρόσωπο. Θα πρέπει να βάλεις τα πράγματα κάτω και να βρεις έναν τρόπο επίλυσης των εκκρεμών υποθέσεων, αλλά και των διαφορών με τους γύρω σου. Έχεις πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα.
Αισθηματικά: Ο Ήλιος, κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 11ο οίκο σε αδυναμία. Στα ερωτικά σου και σε θέματα παιδιών θα αδυνατείς να πάρεις πρωτοβουλίες, να αναλάβεις δράση, να επιδιώξεις την υλοποίηση στόχων. Αν είσαι single, μια σειρά από λανθασμένους χειρισμούς κατάφερε και πάλι να σου δημιουργήσει ένα δράμα. Ξεκαθάρισε τις σκέψεις σου και βάλε τάξη στα συναισθήματά σου.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 19, 4.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Η διαίσθησή σου έχει χτυπήσει συναγερμό και αισθάνεσαι ότι πρέπει να προσέχεις και τη σκιά σου. Μην ενεργείς αψυχολόγητα και να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα. Ο Κρόνος, κυβερνήτης της καριέρας, των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 10ο οίκο στο ζώδιο του. Στα επαγγελματικά σου θέματα χρειάζεσαι πειθαρχία.
Αισθηματικά: Η επικοινωνία σου κυρίως με τον σύντροφό σου ευνοείται. Άνοιξε την καρδιά σου, μίλησε για το πως αισθάνεσαι για εκείνον. Η ειλικρίνεια πάντοτε κερδίζει. Αν είσαι single, εμπιστεύσου τους φόβους σου σε δικούς σου ανθρώπους και θα χαλαρώσεις αισθητά.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις