Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρόσωπα έκπληξη για το καινούργιο τηλεπαιχνίδι

Πρόσωπα έκπληξη για το καινούργιο τηλεπαιχνίδι

Με ταχείς ρυθμούς ετοιμάζουν στον ΣΚΑΪ το καινούργιο τους «όπλο» με σκοπό να βγει στον αέρα τον επόμενο μήνα. Κι όπως φαίνεται ποντάρουν πολλά σε αυτό αφού ανάμεσα στα πρόσωπα που είναι υποψήφια για να το παρουσιάσουν είναι κάποια που είναι πολύ αγαπητά στο τηλεοπτικό κοινό και σίγουρα θα είναι έκπληξη να τα δούμε σε αυτό το ρόλο.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ στο Newsit.gr το κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζει να βγάλει το «Guess My Age», δηλαδή «Μάντεψε την ηλικία μου» και στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να βρουν την ηλικία άλλων προσώπων. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου δοκιμαστικά για τη θέση του παρουσιαστή έχουν κάνει καμιά δεκαριά πρόσωπα και ανάμεσά τους είναι ο Γιώργος Τσαλίκης, η Μαρία Ηλιάκη, αλλά κι ο ηθοποιός Νίκος Πουρσανίδης καθώς και η Βάσω Λασκαράκη που όπως σας έχουμε ενημερώσει… αποδεσμεύεται από τον ALPHA μετά την απόφαση του σταθμού το «Σόι σου» να ρίξει οριστικά τίτλους τέλους τη φετινή σεζόν.

Αξίζει μάλιστα να αναφέρω ότι η ηθοποιός, αν και δεν έχει εμπειρία παρουσιάστριας κατάφερε να κερδίσει πολύ θετικά σχόλια για την άνεση και το χιούμορ της κατά τη διάρκεια του δοκιμαστικού. Βέβαια έχει δεχθεί και πρόταση από τον ALPHA για να συμμετέχει σε ένα από τα σήριαλ που ετοιμάζουν για την επόμενη σεζόν οπότε τίποτα ακόμα δεν είναι οριστικό. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του ΣΚΑΪ έχουν κανονίσει ορισμένα δοκιμαστικά και για την επόμενη βδομάδα πριν καταλήξουν στο ποιος ή ποια θα αναλάβει την παρουσίαση του καινούργιου τους τηλεπαιχνιδιού…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις