Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τρέχουν για να «χτυπήσουν» VOICE και X FACTOR

Τρέχουν για να «χτυπήσουν» VOICE και X FACTOR

Αλλαγές στο πρόγραμμά τους αποφάσισαν στον ΑΝΤ1 με σκοπό να κερδίσουν στη «μάχη» της τηλεθέασης. Έτσι με ταχείς ρυθμούς ετοιμάζουν να κατεβάσουν στο τηλεοπτικό τοπίο το καινούργιο τους «όπλο» απέναντι στο VOICE και το X FACTOR.

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήταν για τα μέσα της επόμενης σεζόν τελικά στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν πως και το δικό τους talent show πρέπει να κάνει πρεμιέρα στην αρχή της επόμενης σεζόν ώστε να μην αφήσουν τα… απέναντι να κερδίσουν τηλεθεατές.
Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit.gr ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα ενός πολύ… φρέσκου talent show, του «Four», που αν και παίζει τα τελευταία δύο χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές σε όσες χώρες έχει προβληθεί. Το concept του ξεκινά… αντίστροφα, με 4 διαγωνιζόμενους να έχουν κερδίσει μία από τις 4 πολυπόθητες θέσεις και που πρέπει όμως να συνεχίσουν να αποδεικνύουν ότι είναι καλύτεροι από αυτούς που θα διεκδικήσουν να τις πάρουν. Για το ποιος είναι καλύτερος στις «μονομαχίες» αποφασίζει ο κόσμος αλλά και η κριτική επιτροπή και μπορεί να γίνονται συνεχώς ανατροπές!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να βγάλει το «Four», ή μάλλον το «Final Four» όπως θα είναι ο τίτλος του στις αρχές της επόμενης σεζόν, τον Σεπτέμβριο και να είναι το… αντίπαλο δέος στο X FACTOR που θα βγάλει το OPEN αλλά και το VOICE… αν θα βγει από τον ΣΚΑΪ. Στο κανάλι του Αμαρουσίου μάλιστα ετοιμάζουν και το τρέιλερ συμμετοχών για να βγει άμεσα στον αέρα και πιστεύουν ότι το καινούργιο talent show θα είναι ένα πολύ δυνατό «όπλο» για να… χτυπήσουν τους αντιπάλους τους…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις